Automatiske betalinger = bedre likviditet

En jevn pengeflyt er det beste for alle lag og foreninger. Gjennom Rubic har du nå mulighet til å fakturere for eksempel treningsavgifter månedlig, og sørge for stabil inntekt i klubben – hele året.  

Flere klubber har ytret ønske om å kunne fakturere treningsavgiftene månedlig, etter modell fra treningssentrene – det er bedre å dele opp en treningsavgift over flere måneder i stedet for den ene, store regningen. Det er mer komfortabelt for medlemmene, og samtidig forbedrer det likviditeten til klubben, med en jevnere strøm av penger hele året. Ski- og fotballklubben Lyn er den første som har tatt i bruk månedsfaktureringen vår.

Prøv Rubic i 30 dager - helt gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode.

Daglig leder Kjetil Rist i Lyn sier de første månedsfakturaene rulles ut i disse dager, og er spent på hvordan brukerne tar imot betalingsløsningen.

– Vi gjør det først og fremst fordi det ofte er snakk om ganske store summer i treningsavgifter. Å dele det opp månedlig gjør det enklere å betale, enn kvartalsvis som vi har hatt tidligere. Da kommer det ofte sammen med de andre kvartalsregningene. Vi vil gjøre det enklere for brukerne våre, samtidig som det også gjør noe med pengestrømmen i klubben, forteller Rist.

Det er en grunn til at treningssentrene trekker deg for medlemsavgiften en gang i måneden, beløpet er relativt beskjedent, og det sørger samtidig for at senteret har penger hele året. Det er lettere å få inn 300 kroner i måneden, enn 3600 kroner én gang.

Praktisk er det også enklere for medlemmene – de legger inn kortet sitt, samtidig som klubben legger inn et beløp som skal trekkes fast.

Når du som medlem har lagret ditt kort, kan du betale fakturaer med et enkelt klikk, eller du kan velge å slå på automatisk betaling av fakturaer på forfallsdato. Dette kan du gjøre for betalinger adressert til deg alene, eller gjøre kortet tilgjengelig for betalinger adressert til dine barn.

Betalingsinformasjonen blir lagret av vår betalingsleverandør Stripe, som er en anerkjent og høyest sikkerhetssertifisert leverandør av betalingsløsninger. Dine betalingsdata er godt tatt vare på av Stripe.

Resten går automatisk, og man slipper å jobbe mer med det, både som medlem og som klubb. Rett og slett – win-win for begge parter!

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Storhamar fotball

Storhamar fotball har tatt i bruk Laget Mitt og Rubic Medlem på alle nivåer i klubben. Blant annet tjente de 350.000 kroner på å rydde

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer