Dugnaden går som en lek

Du har helt rett! Det er fullt mulig å organisere opp de faste dugnadene på en enkel og effektiv måte. “In the past” er gule lapper, tilfeldige eposter, egenkomponerte Excel-lister og to-do lister. Med Rubic Funksjonær legges informasjonen ut på ett eneste sted. Dugnadskoordinatoren forholder seg kun til Rubic and nothing else.

Tiden for dugnader kommer like fort hvert år. Som vi vet er det flere enn en! I Rubic ligger alle medlemmene i idrettslaget registrert. Her har du lett tilgang til alle epost-adresser. Når dugnaden er bestemt, legger dugnadskoordinatoren ut informasjon om dette på en egen side i Rubic Funksjonær. Det opprettes en landingside med detaljer og vaktlister, også sendes det ut en mail til medlemmene med link til denne siden. La oss si at det er klubbhuset og de tre kioskene ved fotballbanene som skal beises, pluss at kioskene må utstyres med mer lagringsplass. Det bestemmes at strøk én på alle husene og alt av snekring skal utføres en helg i august. De som kan stille skriver seg inn på lørdag eller søndag. Strøk to settes til en helg senere. Samme der. Funksjonærene skriver seg inn, og dugnadskoordinatoren kan lene deg tilbake og følge med på at vaktlistene fylles.

Når dugnadslagene er på plass og beskjeder skal gis, gjøres det enkelt med en epost eller sms. “Det meldes om at strøk én gikk som en lek, og at kiosk 1 og 2 er klare med flere skap. Dere som skal gyve løs på strøk to og det som er igjen har ingenting å frykte. Smart å ta med myggmiddel!”

Neste gang det er dugnad på gang er det samme prosedyre. Dugnaden beskrives i Rubic Funksjonær og med en epost til medlemmene spres det glade budskap. Effektivt! Slik liker vi det.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer