Et gratis medlemsregister gir liten kontroll over inntektene

Gratis, rabatt, tilbud! Dette er ord som klinger godt i de flestes ører. Eller gjør de det? Inntekter er avgjørende for organisasjonens eksistens. Og penger inn er blant annet medlemsavgiften. Den må du ha kontroll på! Et gratis medlemsregister har høyst sannsynlig ikke et fullgodt system for fakturering.

Kontroll over inntektene

“Du får det du betaler for”, er det noe som heter. Betaler du null kroner for et medlemsregister, så kan du ikke regne med at registeret står ved din side i alle situasjoner. Gratissystemer er normalt egnet for gjennomsnittlige foreninger, er normalt gratis i en prøveperiode, og opp til et visst antall medlemmer. Så hvis strukturen i organisasjonen din er unik, og du har noen spesielle behov, er det ikke sikkert gratissystemet vil kunne tilpasses din organisasjon.

Ved å kjøpe et medlemsregister får du funksjoner og løsninger som er helt rett for din organisasjon. Samt at du er med på å finansiere videreutvikling og forbedring av systemene. Dette gjør deg og din organisasjon proffere og bedre rustet til å ta hånd om medlemmene på en god måte. Som igjen sikrer inntektene og sørger for høyt nivå på leveransene, og dette vil føre til at klubben blir attraktiv og medlemstallene vil stige. Du ser sammenhengen?

Betalingspåminnelser

Inntekter er med andre ord helt avgjørende for at en organisasjon skal kunne fungere som en god tjenesteyter til medlemmene. De aller fleste vil betale, men i en travel hverdag er det fort gjort å glemme. Å få en velment påminnelse er de fleste bare takknemlig for. Gode betalingsrutiner er en av styrkene til Rubic. Daglig leder kan veldig raskt se hvordan man ligger an med fakturering og innbetalinger til medlemsregisteret. Han kan enkelt sende ut betalingspåminnelser til de som ikke har gjort opp for seg. Med andre ord, invester i et godt medlemsregister som har disse funksjonene. Du tjener raskt inn den kostnaden!

Er du av dem som søker på “medlemsregister gratis” på Google? Tenk deg om, om det virkelig vil være sparte penger. Bruk litt ekstra, og du får litt ekstra!

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Mer tid til motorsykkel

Med over 1500 medlemmer nasjonalt og ti lokalklubber, ble det tidkrevende for BMW MC Norge å håndtere medlemsregister og kontingenter. I dag har de tatt

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer