Friskis&Svettis Norge

Vi i Rubic er stolte og veldig fornøyde med at Friskis&Svettis har valgt Rubic sine løsninger for fremtiden. Større fokus på medlem og forenkling av driften er målet og det har vi i Rubic bidratt til. Sammen skal vi skape #MerTidTilAktivitet!


Friskis&Svettis startet i 1978 med en visjon om å tilby lett tilgjengelig og lystbetont trening av høy kvalitet for alle.

De er tilknyttet Norges Idrettsforbund og er organisert under Norges Fleridrettsforbund og hadde nærmere 16.000 medlemmer pre Corona. 

Oppdraget Rubic tok på seg var å lage et helt nytt system for medlem, produkt, påmelding, treningsplaner og CRM via Rubic´s løsninger. Systemet er standardisert og kan benyttes av alle som har de samme behovene. 

Seeing is believing – Sjekk ut hvordan Friskis&Svettis Lillehammer løste sin digitale løsning for onboarding og bestilling . Les mer her!

Sjekk også ut Hyoga som benytter den standardiserte løsningen.
På toppen av denne løsningen finnes det også en App – Rubic Connect.

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer