Idrett / Mobilapp

Mobilapp

Rubics medlemssystem blir brukt av stadig flere. Særlig populær er mobilappen, som enkelt gir deg oversikt, og det meste tilgjengelig rett i lomma. Derfor har vi 2021 investert i en ny app, som heter Rubic Connect.

Rubic Connect - "Alt på et sted rett i lomma!"

Et medlemssystem skal være enkelt for brukerne. I en organisasjon må du ha et system som fungerer både for medlemmer i alle aldre og støtteapparatet. Med en app blir terskelen lavere for å engasjere seg, sette seg inn i funksjonaliteten og ikke minst bruke det daglig.

Og alt er sentrert rundt en enkelt app som alle medlemmene har tilgang til på telefonen sin. Trenere, gruppeledere, oppmenn, dirigenter, lokallagsleder og så videre har også tilgang til alt de trenger for å gjøre jobben sin direkte i appen. 

Rubic ble utviklet direkte som mobilapp og dette gjør at systemet er tilpasset mobiltelefonen og brukernes virkelighet og behov.

I Rubic Connect finner du:


Kommunikasjon:

I vår app kan medlemmer kommunisere i både grupper og mellom enkeltmedlemmer. Foreningen har en fleksibel mulighet til å sette opp kommunikasjonsgrupper eller om man ønsker å kommunisere til alle. Man også mulighet å sende ut pushvarsel til medlemmene om det er noe viktig man ønsker å informere om. Gjennom en enkel nyhetsfeed som man kjenner fra Facebook, får medlemmene med seg de viktige nyhetene.

Aktivitetsoversikt med av- og påmelding:
Påmelding til aktiviteter med oppmøte registrering. Som en familie kan man enkelt holde oversikt over ukes aktiviteter gjennom appen. Du som trener eller støtteapparat har alltid full oversikt over aktivitetene og oppmøte.

Banefordeler
De aller fleste idrettslag og foreningen har flere ressurser som klubbhus, arenaer og baner som skal fordeles eller bookes. For den som har ansvaret for fordelingen av ressursene er dette en nøtt som stadig må knekkes. Vår banekalender har også en integrasjon med FIKS, dette gjør at kamper kommer rett inn på rett bane. Man kan  enkelt sette opp aktiviteter som er gjentagende som f.eks om en aktivitet går hver mandag i 2 måneder kan dette legges inn og kobles mot en gruppe.

Politiattest 

I Rubic Connect er er alle personer i støtteapparatet registrert. Om disse har forevist godkjent politiattest er en selvfølgelig opplysning. Dato for når politiattesten ble godkjent registreres. Systemet er fleksibelt, og hvert enkelt idrettslag bestemmer hvor lenge en attest skal vises som gyldig.

Dommeroppsett

Få oversikt klubbens dommere og sett opp dommere på kamper. Dommerne vil selv kunne melde seg til dommeroppdrag på tilgjengelige kamper i Rubic Connect, motta varsler om kamper man er satt opp på samt melde forfall til et dommeroppdrag.

Frivillighet:

Gjør frivillighets jobben enkelt, få oversikt over de frivillige og de planlagte dugnader i klubben og få folk til å melde seg på. Frivillighets system er integrert mot Rubics medlemssystem, som betyr at du alltid har oppdatert kontakt informasjon lett tilgjengelig.

Pluss mye mer!

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Våre funksjoner

Alt man trenger på en plass

Digitalt medlemskort

I vår app vil alle medlemmer finne sitt digitale medlemskort som de kan bruke hos deres sponsorer eller for andre formål.

Kommunikasjon

I vår app kan medlemmer kommunisere i både grupper og mellom enkelt medlemmer. Foreningen har en fleksibel mulighet til å sette opp kommunikasjonsgrupper eller det å kommunisere til alle.

Ta betalt

Ta betalt for påmeldinger hvis det er arrangementer som koster penger. Da kan ingen melde seg på uten å ha betalt.

Møte registering

Skal dere ha et kurs med mange deltakere man enkelt sette opp innregistrering via QR kode.

Filvedlegg

Legg ved så mange Word, Excel og PDF-filer du vil. Enten det er oversikt over dugnader, plan for turneringer, eller annen type informasjon.

Kurs og aktivterer

Alle medlemmer vil kunne finne foreningen sine arrangementer og de kan melde seg rett på arrangementet ved et tastetrykk. De vil også kunne betale via vipps.

Min profil

I appen har man sin egen profil, hvor man selv kan redigere og oppdatere informasjon.

Maks antall og venteliste

Sett opp at maks antall på en aktivetet så holder Rubic orden på ventelisten. Hvis noen melder seg av vil den første på venteliste få et tilbud om være med.

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn