Idrett / NIF Godkjent

NIF Godkjent

Rubic er godkjent som integrasjonspartner på den nye integrasjon mot idretts medlemsdatabase hos NIF. Dette betyr at man kan velge Rubic som en trygg partner på IT.

Rubic med godkjent NIF-integrasjon

Også i idrettslag og -klubber er det behov for et oversiktlig og enkelt medlemssystem. Det får du med Rubic. Vårt digitale system sørger for at endringer overføres til alle lister og gjør det enkelt å ajourføre medlemmenes kontaktinformasjon. Det vil gjøre hverdagen enklere for alle involverte i idrettsklubben.

Rubic er en godkjent integrasjonspartner mot idrettens medlemsdatabase hos NIF. Det betyr at trygt kan velge Rubic som en trygg partner innen IT.
Rubic har en toveis integrasjon mot NIF sin database det betyr at “Min Idrett” og “Sportsadmin” oppdateres automatisk med en gang det gjøres endringer eller om det blir lagt til nye medlemmer i foreningen.

Medlemmene som er registrerte blir automatisk innrapportert til NIF vil samordnet rapportering ha medlemstallen fordelt på klubbmedlemmer og aktive gren/gruppe. Gjennom dette får man en god oversikt over aldersklassene og kjønn fordelt over hele foreningen.

Automatisk og digitalt medlemssystem

Med Rubic får du et digital system som gjør det enkelt å registrere og administrere alle medlemmene i din forening. Systemet er utviklet i Norge som et svar på utfordringer norske foreninger ofte møter på i hverdagen. Med supportavdeling i Lillehammer og i Kvam i Gudbrandsdalen er det heller ikke lang vei til hjelp om du skulle stå fast. Systemet gjør det mulig for deg å ha tilgang på all nødvendig informasjon om dine medlemmer, slik at du enkelt kan kontakte dem med viktig informasjon.

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn