Idrettsklubben LYN SKI bruker mest mulig tid på skiglede

Den anerkjente idrettsklubben LYN SKI har eksistert i over 120 år. Med over 2.500 medlemmer og skiglede som høyeste prioritet, er det ekstremt viktig for klubben med verktøy som gir god kontroll og oversikt, og som ikke tar for mye fokus bort fra selve idretten.

LYN SKI er en del av Ski- og Fotballklubben Lyn (SFK) som ble stiftet allerede i 1896. Klubben har en lang og ærverdig historie, med tre olympiske mestere innen skisporten og selveste Kong Olav som en av sine tidligere medlemmer.

«Vi ønsker jo å bruke mest mulig tid på å fremme skiglede, og ikke de administrative oppgavene»

Annik Bjørndal, daglig leder LYN SKI

De siste 15 årene har klubben økt medlemsmassen sin fra noen hundre til rundt 2.500. Dette er alt fra de minste barna på skileik til de mer resultatorienterte utøverne.

Årets idrettslag 2018

I april 2018 ble LYN SKI kåret til «Året idrettslag» av Oslo idrettskrets. Prisen ble begrunnet med at LYN SKI har jobbet målrettet for å bli en inkluderende aktivitetsskaper i lokalmiljøet og legger til rette for at barn og unge får oppleve idrettsglede.

«Mye av suksessen ligger i de faste rammene og stabiliteten i klubben. Vi har plass til alle. LYN SKI har i alle år arbeidet for å være en klubb med et hyggelig og inkluderende miljø uavhengig av ambisjons- og prestasjonsnivå til den enkelte utøver» sier daglig leder i LYN SKI, Annik Bjørndal.

Over 2.500 medlemmer

Med over 2.500 medlemmer i registeret sitt, og rundt 100 trenere, er klubben avhengige av et godt system og et godt medlemsregister.

«Nå benytter vi medlemsregisteret til Rubic for hele LYN SKI, noe som gir oss veldig god oversikt og kontroll. Vi bruker systemet mye til påmelding til interne arrangement, og det er det mye av i en så stor klubb» sier Annik.

All kommunikasjon på et sted

«Vi har nå også innført «Rubic LagetMitt» for alle» fortsetter hun. «Det er viktig at alle bruker samme system til å kommunisere med».

Appen Rubic LagetMitt er et verktøy for kommunikasjon mellom lagledere, løpere og foreldre. Med Rubic LagetMitt har klubben ett samlet sted som alltid er oppdatert med korrekt informasjon.

Systemet sender ut automatiske varslinger som sørger for at alle til enhver tid holdes oppdatert. Med mobilappen har foreldre og lagledere også tilgang til oppdaterte treninger, kamper og resultater rett i lomma! På den måten slipper man unna mye ekstraarbeid.

Mest mulig tid på skiglede

«Jeg vil anbefale Rubic som system. For oss som langrennsklubb fungerer det bra. Det at det er kort vei til utviklerne, og tett og god dialog er veldig viktig og positivt» sier Annik.

«Vi ønsker jo å bruke mest mulig tid på å fremme skiglede, og ikke de administrative oppgavene.»

Ta kontakt med oss i Rubic slik at du kan bruke tiden din på det som betyr noe – idretten.

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Bestill live demo eller video

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Mer tid til motorsykkel

Med over 1500 medlemmer nasjonalt og ti lokalklubber, ble det tidkrevende for BMW MC Norge å håndtere medlemsregister og kontingenter. I dag har de tatt

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer