Velkommen til RUBIC AS!

Steg 1 - Innsending av informasjon

Steg 2 – NIF 

Er dere en idrettsklubb, så må dere følge instruksen på hvordan man bytter system. Gå videre om dere ikke har en tilknytning til NIF.

Steg 3 – Filopplaster og vedlegg

Send medlemslisten deres til oss i Rubic. Om dere skal importere medlemmer ser dere på importmalen med eksemplet, tilpasser deres egen filen over medlemmer etter denne, og laster opp denne i nederst på denne siden.
Opplastning av medlemsliste
Vi trenger kontaktinformasjon på den som sender listen inn.
Last opp din medlemsliste her
Maksimal filstørrelse: 516MB

Steg 4 - Rubic setter opp

Vi setter opp organisasjonen i Rubic, legger inn medlemmer og oppretter integrasjon med NIF (om idrett). Vi melder tilbake kontinuerlig om status på dette. Så fort arbeidet er utført tar vi kontakt igjen og avtaler videre løp. 

Steg 5 - Opplæring og oppsummering

Dere blir tilsendt en veiledning på mail tilpasset klubben deres og og vi avtaler opplæring for deres klubbadmins. Som regel kjører vi dette online på Teams. Om dere ønsker kurs hos dere, vil reisekostnader + kursavgift komme i tilegg.

 

Steg 6 - Stripe

Sett opp kortbetaling som betalingsmetode i Rubic. Organisasjonen deres må inngå egen avtale med vår leverandør av kortbetalinger, for å kunne tilby betalingsmetoden til medlemmer. Avtalen kan inngås av deg eller annen ansvarlig i organisasjonen.