Forening

Medlemsystem fra kr. 300,- per måned.

Få full kontroll på din forening

Vi hjelper foreninger med å få bedre kontroll på både person-/ og bedriftsmedlemmer, innbetalinger, påmeldinger og informasjon. Glem manuelle systemer som tar for mye tid.

Vi hjelper Forenings-Norge

Vi i Rubic jobber for å forenkle hverdagen til ansatte og frivillige i Forenings-Norge. Vi har som mål å lage gode softwareløsninger for mange med hovedfokus på å finne de beste løsningene for din forening.

Få enkel kontroll og oversikt over dine person-/og bedriftsmedlemmer. Rubic sitt medlemssystem passer de fleste foreninger i Norge.                            

Populære funksjoner:

Rubic leverer standardløsninger, men vi kan tilpasse løsningen om det er ønskelig for dere. Avtal møte for et mer spesifisert forslag til din forening.

Kunder vi har gjort dette for:

Få oversikt over alle treninger og aktiviteter i din klubb. Her kan man fordele treningstider med kobling mot app. Vi har også fått på plass låsintegrasjon. 

Populære funksjoner:

Andre funksjoner

Kunder

Noen av Rubic sine kunder i Forenings-Norge 

Rubic kompis

Når du inngår en kompisavtale med Rubic får du en partner. Vi lytter alltid til deres ønsker og gir råd og veiledning om det skulle være noe dere lurer på. Samarbeidet kan vare så lenge dere ønsker støtte og har behov for vår hjelp. Sett bort de oppgavene dere ikke har tid eller lyst til å utføre, og la heller oss gjøre det. Med vår kompetanse og innsikt i hva som skal til for å lykkes, er dere i de tryggeste hender.

Fokus på god onboarding

Vi har respekt for at det å bytte medlemssystem kan være en tidkrevende og utfordrende prosess. Vi har erfaring med å gjøre den smidig.

Hjemmeside

Vi tilbyr hjemmeside tjenester av Rubic sitt søstersleksap Kompani Kvam AS, alt-i-ett-byrå for alle dine nettside-behov! Enten du ønsker å opprette en ny nettside fra bunnen av eller fornye en eksisterende, er vi her for å hjelpe. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert tilpasset WordPress-utvikling, tema-tilpasning, nettsidevedlikehold og mer.

Kundecaser

Prøv Rubic

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende