Aktivitet

Aktivitet

Få full kontroll og oversikt over aktivitetene til din forening eller idrettslag med Rubic sin Aktivitetsløsning! Med Rubic sin aktivitetsmodul kan du enkelt administrere og melde deg på ulike aktiviteter som organisasjonen oppretter. Uansett om dere er en forening eller et idrettslag med jevnlige, gjentagende aktiviteter, vil aktivitetsmodulen være det ideelle verktøyet for å holde kontroll på alt som skjer i din organisasjon.

Dette får du med Rubic sin Aktivitetsløsning:

  • Mulighet til å opprette aktiviteter som medlemmene kan melde av og på
  • Rubic Connect App
  • Aktivitetskalender – medlemmene kan melde seg på samt ha oversikt over alle planlagte aktiviteter
  • Adgangskontroll – Ved deltakelse på en aktivitet kan medlemmene selv få tilgang til lokalet ved å låse opp døren inn til lokalet via Rubic Connect-appen
  • Betaling

 

Opprett og administrer aktiviteter:
Med aktivitetsmodulen kan du enkelt opprette og administrere ulike aktiviteter som medlemmene kan melde seg på. Enten det er treninger, workshops, møter eller arrangementer, kan du legge til detaljer som tid, sted, beskrivelse og antall tilgjengelige plasser.

Aktivitetskalender:
Med Rubic sin aktivitetskalender har medlemmene en oversikt over alle planlagte aktiviteter. Dette gjør det enkelt for dem å se hva som skjer og melde seg på de aktivitetene de er interessert i. Aldri mer bekymringer om glipp av viktige hendelser!

Enkel påmelding og avmelding:
Medlemmene kan enkelt melde seg på og av aktiviteter direkte fra Rubic-plattformen eller via Rubic Connect-appen. Dette forenkler administrasjonen og gir medlemmene en sømløs opplevelse når de ønsker å delta på ulike aktiviteter.

Adgangskontroll:
Når medlemmene deltar på en aktivitet, kan de selv få tilgang til lokalet ved å låse opp døren via Rubic Connect-appen. Dette gjør at du slipper å bekymre deg for manuell adgangskontroll og kan fokusere på selve aktiviteten.

Enkel betaling:
Aktivitetsmodulen gir også muligheten til å håndtere betalinger for aktiviteter. Medlemmene kan betale på forhånd via Rubic-plattformen, noe som gjør økonomihåndteringen enkel og effektiv.

Med Rubic sin Aktivitetsløsning kan du endelig få full kontroll over alle aktiviteter i din forening eller idrettslag. Spar tid, reduser administrativt arbeid og gi medlemmene en smidig opplevelse når det kommer til påmelding og deltakelse. Ta kontrollen over aktivitetene dine i dag og opplev fordelene med Rubic sin Aktivitetsløsning!

Rubic Aktvitetsmodul er en frittstående system som både fins i web versjon og app.

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende