Betaling

Betaling

Rubic leverer alt av betalingsmetoder man kan ønske seg, alt fra Vipps til KID og kontonummer. Jo enklere det er å betale, jo fortere får lag og foreninger inn avgifter og kontigenter. Da unngår man unødvendig tid og utgifter på purringer og oppfølging, og medlemmene får en enklere hverdag. 

Betalingsmetoder du får med Rubic Betaling:

  • Kort
  • Vipps
  • OCR (Kid og kontonummer)
  • E-faktura
  • Avtalegiro

Vipps og Payex

Medlemskontingent, avgifter og innbetalinger til påmeldinger er det som bærer foreninger og lag. Uten denne økonomiske bærebjelken er det umulig å drive over tid. De aller færreste unngår å betale en faktura med vilje. Som regel har det sin årsak i at det rett og slett ble glemt. Ved å gjøre det enkelt for medlemmene dine å se hvorvidt de har betalt sin faktura eller ikke, kan du være ganske sikker på at flere vil sørge for å betale. Med Rubic er det enkelt å ha oversikt hele familiens utestående og innbetalte fakturaer. Betal dine fakturaer direkte i Rubic Connect- appen med Vipps. 

Enkelhet lønner seg

Visste du at 7 av 10 kunder avbryter kjøp på nett? Tidkrevende, tunge og vanskelige betalingsløsninger kan i verste fall skremme bort kundene – selv midt i kjøpet. Det vil vi unngå.

  • I Vipps handler alt om veldig enkle løsninger. Løsninger som ikke krever at du må hente lommeboka eller taste inn unødvendig mye info for å komme i mål. Løsninger som gjør jobben – helt uten stress.

Mindre administrativt arbeid

Rubic har siden oppstarten i 2014 alltid handlet om å gjøre ting enkelt for både medlemmer og administratorer i idrettslag, foreninger og for arrangører. Og dette står i stor fokus hos oss.

Med Rubic får medlemsansvarlig drahjelp av hele organisasjonen. Det gjør det enklere å holde informasjonen oppdatert, samt at det reduserer arbeidsmengden. Dersom medlemsansvarlig skal være alene om arbeidet vil han eller hun bruke over 50 % av tiden sin bare på å holde informasjonen oppdatert. Med Rubic synkroniseres alle lister og registre opp mot medlemsregisteret, slik at informasjonen automatisk er oppdatert hos alle i administrasjonen. Hvis du er medlemsansvarlig i en idrettsklubb vil det være nyttig når lagleder registrerer en ny spiller på laget. Denne personen vil da automatisk også befinne seg i medlemsregisteret, slik at han eller hun får nødvendig informasjon og mulighet til å betale medlemskontingent.

Rubic Betaling er en underkomponent og kan brukes sammen med Rubic Medlem, Rubic Bedrift, Rubic Connect, Rubic Aktivitet og Rubic Påmelding. 

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende