Donasjon

Donasjon

Alle som jobber med innsamling av penger og medlemmer bør være opptatt av rekruttering og vekst for både å pleie dem og beholde dem. Dette jobber også vi i Rubic med. 

Motta pengegaver enkelt og trygt!

Ønsker du å ha muligheten for å motta pengegaver fra givere trygt og enkelt? Rubic har løsninger som forenkler og effektiviserer donasjonstjenesten til din forening eller organisasjon. Givere kan enkelt gi en gave eller donasjon ved å gi et selvbestemt engangsbeløp som er integrert mot våre betalingsløsninger Vipps og bankkort. Det er også mulighet for å bli en fast giver hvor man selv bestemmer hvilken sum man ønsker å støtte med.

Ved hjelp av god rapportering i medlemssystemet vil man alltid ha en oppdatert oversikt over total fortjeneste og donasjoner. Givere har mulighet til å oppgi fødselsnummeret sitt med tanke på skattefradrag. 

Effektive betalingsløsninger

Vi støtter Vipps, Bankkort, Kredittkort, e-faktura, avtalegiro og vanlig faktura.

Kommunikasjon

Vi har løsninger for å kunne kommunisere med dere givere både via app, mobil og e-post.

Rapportering

Vi har integrasjon mot skattemyndighetene sånn at de som gir gaver kan få fradrag for dette.

Enkel registrering

Det er enkelt å gi, det er enkelt å registrere givere.

Rubic donasjon løsning er en under komponent av Rubic Medlem. Det betyr at Rubic donasjon funger kun sammen med Rubic Medlem.

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende