FIKS-integrasjon

FIKS-integrasjon

Få fullstendig kontroll over fotballaktivitetene med Rubic Lokasjon som har integrasjon med Fiks fotball!
Med Lokasjon integrert med Fiks fotball får du den ultimate verktøykassen for fotballadministrasjon. Spar tid, få bedre organisering og gi alle involverte en sømløs opplevelse. Ta kontroll over fotballaktivitetene og oppnå suksess på og utenfor banen med Rubic lokajson og Fiks fotball!

Med FIKS integrasjon får du:

  • Automatisk kamper inn Rubic Lokasjon
  • Kamper blir lagt på riktig bane
  • Oppdatering av kamper

Klubbens drømmeverktøy med FIKS integrasjon!

Rubic Lokasjon er den ultimate løsningen for å administrere treninger, kamper, cuper og turneringer. Med integrasjonen mot Fiks fotball, fotballforbundets egen kampapplikasjon, kan du importere kamplister direkte fra fotballdata og få en helhetlig oversikt på ett og samme sted.

Nå kan du enkelt planlegge og organisere alle fotballaktiviteter. Med Rubic lokajson får du en smidig plattform som gir deg full oversikt over alle kommende arrangementer. Du kan tildele og administrere baner, opprette treningstider og legge inn kamper med Legevisitt, banebeskrivelse og mye mer. Alt er samlet på ett sted, slik at du sparer tid og unngår dobbeltarbeid.

Ikke bare forenkler Rubic lokajson planleggingsprosessen for deg som arrangør, men den gir også foreldrene en enkel måte å holde seg oppdatert på barnas aktiviteter. Foreldre kan enkelt få tilgang til informasjon om treninger, kamper, cuper og turneringer gjennom Rubic Connect. Det betyr færre spørsmål og mer fornøyde foreldre.

I slutten av 2023 kommer vi også med integrasjon mot TuneringsAdmin.

 

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende