Integrasjoner

Integrasjoner

Vi har mulighet til å lage integrasjoner med tredjeparter som regnskap, låsesystemer med mer. Er du en bedrift som tilbyr løsninger som kan passe med Rubic sine løsninger? Ta kontakt i dag!

Inlet (Låsesystemer) 

Er du lei av å styre med nøkkelkort? Nå kan Rubics brukere åpne døra til idrettshallen,  eller klubbhuset direkte fra appen. Da slipper du all håndteringen med nøkkelkort. Du slipper også å sette en sko i døra slik at folk kommer seg inn. Gjennom vår samarbeidspartner Inlet kobler vi oss til låsen i bygget slik at alle trenere og medlemmer kan åpne døra i sin treningstid. 

Inlet kobler Rubic sammen med digitale låser. Da kan medlemmer åpne døra til idrettshallen, treningsenter eller klubbhuset rett fra Rubic Connect appen. Det betyr at du aldri mer trenger å styre med nøkkelkort. Les om hvordan Inlet og Rubic samarbeidet med Drammens Ballklubb for å forenkle driften, her.

Les mer på Inlet.no


Swedbank /PayEX  (Betaling)

Swedbank Pay er det vi kaller tilbudet vårt for trygge og enkle betalinger der kjøpere og selgere møtes – både i butikk og på nett. Swedbank Pay er fullt integrert i Rubic sine løsninger. Samarbeidet omfatter faktureringsløsning, i tillegg til kort- og Vipps-betalinger gjennom PayEx varemerke Swedbank Pay.

Vi alle ønsker å føle oss trygge når vi handler på nettet. Med vår Checkout kan kundene stole på at betalingen skjer på en sikker måte som beskytter personopplysningene.
Visste du at 7 av 10 kunder avbryter kjøp på nett? Tidkrevende, tunge og vanskelige betalingsløsninger kan i verste fall skremme bort kundene – selv midt i kjøpet. Det vil vi unngå. Jo enklere det er å betale, jo fortere får lag og foreninger inn avgifter og kontigenter. Da unngår man unødvendig tid og utgift på purringer og oppfølging, og medlemmene får en enklere hverdag.

Gjennom samarbeidet med PayEx har Rubic fått et bredt spekter med betalingsmuligheter til våre kunder, blant annet Vipps, bank- og kredittkort, E-faktura, Avtalegiro, Faktura med KID og med egen oppgjørskonto.

 

Kompani Kvam (Hjemmeside) 

Kompani Kvam er digitalbyrået som lever for optimalt og godt design i en evig utviklende digital verden. De leverer tjenester innen utvikling, grafisk design og digital markedsføring. Med alt fra små lokalbedrifter til store institusjoner med flere tusen medlemmer som kunder, har dem ekspertisen du trenger for å realisere ditt kommende prosjekt! Gjennom et langt og tett samarbeidet med Kompani Kvam er det ingen som kjenner integrasjonen mot Rubic sine løsninger bedre enn dem. Sammen med Kompani Kvam ønsker vi sammen å skape gode kundereiser på nett.
Vi tilpasser oss kunden vår og får dine ønsker oppfylt med helt egendefinerte nettsider. Sammen har vi hjulpet bedrifter, idrettslag & organisasjoner med å gjøre deres visjoner til virkelighet!

Les mer om Kompani Kvam her. 


Iizy (Regnskap) 

Sømløs regnskapsintegrasjon med Iizy og Rubic.
Iizy er en velprøvd programvare, som har støtte for de aller fleste faktura- og regnskapssystemer.  I dag har dem integrasjoner med over 200 forskjellige systemer innenfor fakturering og regnskap. Dette er blant annet bransjesystemer, fagsystemer, regnskapssystemer og inkassosystemer som vi har lang erfaring med. Systemer som ikke kommuniserer med hverandre fører til tidkrevende arbeid både hos sender og mottaker. Sammen ønsker vi å løse denne utfordringen på en enkel, trygg og effektiv måte Begge våre løsninger er skybasert og overfører informasjon effektivt og sømløst. Dermed frigjøres tid både hos den som sender og den som mottar.

Iizy er integrert mot Rubic sine løsninger som gjør regnskapsjobben mer effektiv og ikke minst tidsbesparende. 

Les mer om Iizy her.

 

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende