Kommunikasjon

Kommunikasjon

Mange foreninger har vokst over tid, med medlemssystem på papir eller regneark. Det blir fort uhensiktsmessig ved betaling av medlemsavgift, innkalling til dugnad eller ved påmelding til arrangement. Heldigvis finnes det et verktøy som gjør dette enkelt.

Med Rubic kan man enkelt ha kontroll over alle disse oppgavene både på web og via appen vår, Rubic Connect. Informasjon kan deles og oppgaver delegeres på en oversiktlig og brukervennlig måte i begge plattformene.

Dette får du med Rubic Kommunikasjon:

 

Nå ut til dine medlemmer!

Mange foreninger sliter med å nå ut til sine medlemmer, engasjere, få samlet alle og få en jevn pengeflyt. Med Rubic Medlemssystem kan mye av dette gjøres med et enkelt tastetrykk, så du kan bruke tiden din til det du er best til.

Med mange medlemmer kan det være vanskelig å holde oversikt og enda vanskeligere er det å nå ut til alle med viktig informasjon. Ofte skyldes det rett og slett dårlig kommunikasjon, alt for mange kommunikasjonskanaler, og at man ikke har gode nok verktøy til å nå alle. God kommunikasjon er nøkkelen til suksess og vi i Rubic kan hjelpe deg!

Nå direkte ut til medlemmene via e-post eller sms!

Få ut informasjon til én, noen få eller mange. I Rubic er medlemssystemet koblet opp mot foreningens medlemsregister, der man enkelt kan gi beskjed til alle medlemmer på en gang enten det gjelder å få ut viktig informasjon, få inn kontingenter, melde seg på neste arrangement eller for å kommunisere om endringer underveis.

Hold medlemmene oppdatert med Rubic Connect!

Gjennom nyhetsfeeden i Rubic Connect-appen vil man enkelt kunne holde medlemmene oppdatert med det nyeste av nyheter og beskjeder. Appen er et kraftfullt og praktisk verktøy for alle som er en del av foreningen. Her får man alt av informasjon rett i lommen. Du kan sende og motta meldinger til akkurat dem som trenger det og mottakerne vil motta pushvarsler på sin telefon.

Mobilapp

I Rubic Connect kan man kommunisere både i grupper eller i en-til-en kommunikasjon.

SMS

Mulighet for å sende SMS til medlemmer med foreningen sitt navn som avsender.

E-post

I Rubic kan men enkelt sende e-post ut til alle medlemmer, enten om det nyhetsbrev eller årsmøtedokumenter.

 

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende