Rubic Connect

Rubic Connect

Som forening, arrangør eller lag vil du ha god nytte av Rubic Connect, i tillegg til å spare mye tid. Appen er et kraftfullt verktøy som gir deg full oversikt over hva som skjer hvor, der du kan melde deg på, ha oversikt over betalinger, betale med Vipps, akkrediteres, låse deg inn og kommunisere. Et verktøy som erobrer mer og mer av frivillighets-/ og forenings-Norge.

Dette får du med Rubic Connect:

 • Kommunikasjon og informasjonsdeling med medlemmene
 • Nyhetsfeed
 • Chatfunksjon
 • Påmelding til arrangementer
 • Oversikt og status på betalinger
 • Digitalt medlemskort
 • Adgangskontroll og låser
 • Akkreditering

Alt på en plass

Et medlemssystem skal være enkelt for brukerne. I en organisasjon må du ha et system som fungerer både for medlemmer i alle aldre og støtteapparatet. Med en app blir terskelen lavere for å engasjere seg, sette seg inn i funksjonaliteten og ikke minst bruke det daglig.

Rubic var først i Norge med både app og medlemsregister, og ser en stor fordel i at appen kom først. Appen har blitt stadig oppdatert for bedre og enklere funksjonalitet for alle typer brukere.

Og alt er sentrert rundt en enkelt app som alle medlemmene har tilgang til på telefonen sin. Trenere, gruppeledere, oppmenn, dirigenter, lokallagsleder og så videre har også tilgang til alt de trenger for å gjøre jobben sin direkte i appen. Eldre medlemssystemer er ofte ikke spesielt mobilvennlige og mangler gjerne en virkelig funksjonell app. Kanskje finnes det en app med noen begrensede funksjoner, men siden appen er utviklet i etterkant er den ofte ikke fullt kompatibel med systemet. En god del medlemssystemer er dessuten uten app.

Rubic ble utviklet direkte som mobilapp og dette gjør at systemet er tilpasset mobiltelefonen og brukernes virkelighet og behov.

Oversikt, kommunikasjon, digital nøkkel

Rubic Connect knytter sammen alle Rubic`s funksjoner og gjør at du alltid er oppdatert. I tillegg til å ha en egen side, der du har oversikt over ditt medlemskap, kan betale kontingent og identifisere deg med en QR-kode, har du også tilgang til disse funksjonene;

 • Påmelding  – Du kan melde deg på alt av aktiviteter, treninger og konkurranser eller kjøpe medlemsskap til ditt treningssenter direkte i appen.
 • Betaling – Du kan betale medlemskap, kontingent, arrangement og annet, samtidig som du har full oversikt over hva som allerede er betalt.
 • Akkreditering og adgangskontroll – Du kan akkreditere deg til arrangementer og også identifisere deg ved hjelp av scanning via mobilkamera i appen.
 • Digital nøkkel – Glem nøkler og nøkkelkort – direkte i appen kan du nå få adgang til å åpne dører med mobilen, for eksempel til din trening hver tirsdag og torsdag klokken 19.
 • En eller fler – Du kan invitere gruppevis, enkeltpersoner eller hele foreningen til aktiviteter som; treninger, kamper, møter, dugnad, sosiale sammenkomster, turer eller annet.
 • Kraftig kommunikasjonsverktøy –  Med både nyhetsfeed, mulighet for å kommunisere med en eller en hel gruppe, der du får pushvarsel om noe nytt skjer, en tid endres eller noe arrangeres. I tillegg kan du som foresatt håndtere og få oversikt over barnas kommunikasjon og aktiviteter.

 

Full oversikt – I appen vil du ha full oversikt over hva som skjer når. Er du medlem av et treningssenter, vil du kunne se alle treningene og melde deg på det du ønsker.

I Rubic Connect har vi hatt fokus på forenkling og brukeropplevelse. Rubic Connect er en del av Rubic sin fremtidig satsning mot både idrett – og foreningsmarkedet.

 

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende