Opplæring hos kunde

Opplæring hos kunde

Når du blir en del av Rubic-familien og din organisasjon er fullt oppsatt, tilbyr vi deg muligheten til å få personlig opplæring. Vi forstår at noen ganger er det ingenting som kan erstatte den direkte interaksjonen og den praktiske tilnærmingen til læring. Derfor kommer vi gjerne til deg og gir deg den opplæringen du trenger.

Med vår fysiske opplæring kommer våre dedikerte eksperter til din plassering for å veilede dere. Vi tilpasser opplæringen til dine spesifikke behov og fokuserer på å styrke kompetansen i bruk av Rubic-systemet. Du vil få en grundig gjennomgang av funksjoner, prosesser og beste praksis, samt ha muligheten til å stille spørsmål og få umiddelbare svar.

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det vil være noen tilleggsutgifter knyttet til reiseveien vår for å levere opplæringen på stedet. Dette gjør vi for å sikre at du får den beste opplæringsopplevelsen og oppnår maksimal verdi fra Rubic-systemet. Vi streber etter å tilby deg den beste kundeservicen og støtten, uavhengig av hvor du befinner deg.

Vår personlige opplæring gir deg muligheten til å lære i ditt eget miljø, med fokus på dine spesifikke utfordringer og behov. Vi ønsker å sikre at du og ditt team er komfortable og trygge med å bruke Rubic-systemet, slik at dere kan oppnå suksess i deres daglige arbeid.

Velg Rubic for personlig opplæring som gir deg den ekstra fordelen av direkte interaksjon og tilpasset veiledning. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere muligheten for fysisk opplæring og ta det første skrittet mot å styrke kompetansen og suksessen i din organisasjon!

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende