Påmelding

Påmelding

Det digitale systemet Rubic er skreddersydd for medlemshåndtering- og registrering. Systemet er spesielt utviklet for norske behov, og med Påmeldingsmodulen kan alle mellomstore og store arrangører, foreninger, frivillige organisasjoner, bransjeforeninger og andre lag og grupper ta i bruk et essensielt og tidsbesparende hjelpemiddel i kommunikasjon og interaksjon med sine medlemmer og frivillige.

 

Dette får du med Rubic sin Påmeldingsløsning:

  • Påmelding til arrangementer med egen landingsside
  • Muligheter til å ta direkte betalt
  • Venteliste
  • Rubic Connect App hvor medlemmene kan holde oversikt over arrangementene de skal delta på
  • Kommunikasjon via E-post, SMS og Rubic Connect ut til deltakerne
  • Sende ut bekreftelse av påmelding til deltakerne

 

Påmeldingsløsning med app-tilknyting!

Optimaliser påmeldingsprosessen og spar tid med Rubic’s allsidige påmeldingsfunksjon. Uansett om du arrangerer små events eller store konferanser, vil denne effektive løsningen være uvurderlig for organisasjoner i alle størrelser. Oppnå en problemfri påmeldingsopplevelse og håndter alt fra enkle arrangementer til omfattende kurs med Rubic’s brukervennlige verktøy.

Gjør det enkelt for deg og dine medlemmer!

Som kunde kan du benytte deg av påmeldingsmodulen til en rekke ulike formål. Dersom du for eksempel organiserer et arrangement, en samling eller et møte, kan du enkelt opprette et påmeldingsskjema i modulen. Du kan også opprette et skjema for påmelding til foreningen eller klubben, eller til forskjellige treningsgrupper. Påmeldingsskjemaet kan skreddersys med ulike spørsmål til deltakeren, og du kan styre detaljer som pris og tracks.

Skjemaet blir deretter liggende på en egen landingsside, hvor du også kan ta betalt ved påmelding. Dette sikrer en mer effektiv drift. Om ønskelig kan skjemaet gjøres tilgjengelig for utvalgte segmenter av medlemmene.

Her kan dere opprette skreddersydde påmeldingsskjemaer som kan brukes til alt fra påmelding til store arrangementer til mindre samlinger og også innmelding i foreningen. Hvert skjema blir presentert på en egen landingsside der dere også kan ta direkte betalt samtidig som folk melder seg på. Påmeldingsfunksjonen blir også brukt for påmelding av akademier og de forskjellige turnpartier. 

Ta betalt

Når man åpner opp påmeldingen kan man ta betalt direkte fra deltakerne. Om man ikke betaler blir man automatisk slettet.

Kommunikasjon

Når arrangementet er fullt kan man enkelt kommunisere med deltakerne enten via app eller e-post.

Landingsside

Når man lager en påmelding etableres det en landingsside til arrangementet som det er mulig å dele i sosiale medier eller på hjemmesiden.

Integrasjon mot medlemssystem

Det er integrasjon mot Rubic sitt medlemssystem som kan gjøre sjekk om krav til medlemskap for å være med på arrangementet eller ikke.

Fleksible

Det er mulig å sette opp skjemaet med spørsmål akkurat som man selv vil. Dette gir en bra fleksibilitet.

Maks antall og venteliste

Sett opp et maks antall på en aktivitet så holder Rubic orden på ventelisten. Hvis noen melder seg av vil den første på ventelisten få tilbud om være med.

 

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende