Support i Rubic

Support i Rubic

Rubic har et stort fokus på god og lett tilgjengelig support ut mot våre Rubic-kunder. Rubic har en egen supportavdeling med en egen kundeansvarlig. – «Vi er her for å hjelpe deg». Alt av brukerstøtte og support er en gratistjeneste Rubic tilbyr sine kunder.


Rubic er et enkelt og brukervennlig system som passer for alle foreninger, idrettslag- og klubber, arrangører og en rekke andre organisasjoner. Og hvis du skulle ha behov for hjelp eller support, kan du alltids henvende deg til vår supportavdeling i Lillehammer eller se om du finner svaret i vår oppdaterte og alltid tilgjengelige Zendesk.

Norsk support i Lillehammer

Rubic er et digitalt medlemssystem som er skapt og utviklet i Norge, for norske brukere. Det er det mange fordeler ved, blant annet det at du får muligheten til å nyte godt av vår norske supportavdeling. I Lillehammer har vi samlet en gjeng med dyktige mennesker som gjerne hjelper deg og svarer på dine spørsmål. Send oss bare en e-post, så løser vi problemet for deg.
Mellom klokka 08.00 og 16.00 kan du også nå oss på telefon 40 00 22 92.

Stor Zendesk på nett, e-bøker og egen Youtube kanal

På våre hjemmesider finner du også en stor og oppdatert zendesk. Dette er en database som fungerer som vårt kundesenter online. Her samler vi alle våre oppskrifter og forklaringer på hvordan du bruker vårt system. Vi har delt zendesken vår inn i fire ulike deler og sortert innholdet for deg, slik at du ikke trenger å lete blant det som ikke angår deg. Zendesken er derfor delt inn i Rubic brukere, Rubic administratorer, Rubic funksjonærer og arrangører, Rubic aktivitet og oppdateringer. Vi har nylig laget enkle brukermanualer som hjelper deg med å bli bedre kjent med Rubic sine systemer,  bestill dine e-bok her. 
På vår egen Youtube kanal finner du også enkle video brukerveiledninger. 

Finn oss på Youtube her.

Bli en Rubic Kompis

I tillegg til disse mulighetene for å få hjelp online, tilbyr vi også en supportavtale som vi kaller for Rubic Kompis. Denne avtalen har vi opprettet nettopp fordi mye foreningsarbeid og arbeid i andre organisasjoner gjøres på frivillig basis. For å gjøre arbeidet litt lettere for dere kan vi ta på oss noen av de mest tidkrevende og kjedelige arbeidsoppgavene.

Vil du lese mer om Rubic Kompis? Her finner du all informasjonen du trenger for å ta en god og veloverveid beslutning.

Når vi setter opp en Rubic Kompis-avtale går vi sammen med deg for å lage en plan for hvordan vi skal samarbeide. Da blir vi enige om hvilke oppgaver vi skal utføre for dere. Det kan være alt fra rådgivning, administrasjon av betalinger til rapportering. Når vi tar på oss ansvaret for disse arbeidsoppgavene kan dere bruke mer tid på det dere brenner for. Og det er faktisk en kjerneverdi for oss i Rubic, så vi kan ikke si annet enn at Rubic Kompis er en tjeneste vi tilbyr med glede!

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende