Få et Gratis

Møte med Rune

Rune har effektivisert mer enn 300 lag og foreninger

Rune har effektivisert mer enn 300 lag og foreninger

Rune Solholm Bakken fra Lillehammer er ishockeydommer i eliteserien. Den erfaringen har definitivt kommet godt med som gründer av IT-selskapet Rubic som leverer systemer for idrettslag og foreninger

Rune har alltid vært aktiv innen idretten, og hadde med seg det som motivasjon da han tok en Bachelor i “Markedsføring og ledelse” og en Mastergrad i “Innovasjon og næringsutvikling” fra Høyskolen i Lillehammer. I dag brenner han for å hjelpe idrettslag og foreninger med å bli mer effektive.

Har effektivisert mer enn 300 lag og foreninger

–  Jeg leste hyppig om idrettslag som slet med økonomistyringen. Ofte var det så grunnleggende som at de manglet kontroll på inntekter og utgifter. Forretningsideen var å tilby en total IT-løsning med alle tjenester idrettslag og foreninger trenger for å administrere drift, medlemsregister og fakturering. Kort sagt forenkle hverdagen for frivillige og ansatte slik at de kan fokusere på det som er aller viktigst, nemlig selve idretten eller foreningsarbeidet, sier Rune.

–  Jeg så et gap i markedet. Det er mange «gamle» leverandører og veldig lite brukervennlige systemer som florerer, sier Rune.

Det er et kjent fenomen at mange som drifter lag og foreninger bruker utrolig mye tid på administrasjonsarbeid, og det er ofte manuelle oversikter som skaper mye frustrasjon.

–  Vårt mål er å forenkle hverdagen til de som sitter med dette. Tidsbesparelse og bedre kontroll er to viktige stikkord, sier Rune.

I dag har Rune vært med på å effektivisere mer enn 300 lag og foreninger.

Én løsning for alt, inkludert NIF-godkjent medlemsregister

Det finnes mange gode grunner til at Norges Idrettsforbund krever at alle idrettslag skal bruke et godkjent medlemsregister. For Rune Solholm Bakken var det mindre forståelig at registrene som faktisk var godkjente var utdaterte og dårlige. I dag har Rubics nyutviklede medlemssystem fått følge av egen app og hjemmeside for idrettslag, et nytt påmeldingssystem for arrangementer og frivilligeregister.

– Det Rubic er først ute med er sammensetningen av alle disse tjenestene i én og samme programvareløsning. For frivillige og ansatte ute i idrettslagene er det et kvantesprang å kunne forholde seg til kun én leverandør.

Allerede har mange idrettslag kjøpt lisens på Rubic. Blant dem store organisasjoner som Lillehammer Cycleklubb, Lillehammer Ishockey Klubb, Storhamar Yngres og Storhamar Fotball.

– Vi har en sulten utviklingsavdeling som setter kunden først og som er en støttende partner til organisasjonen. For mange av våre kunder er nettopp den tette dialogen et viktig element. Sammen finner vi gode løsninger og skreddersyr der det er mulig, sier Rune.

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn