Norway Cup – Verdens største fotballfest!

Nå er det ikke lenge til sommerens vakreste eventyr braker løst. Etter 2 år med pandemi er tiden endelig inne igjen for å arrangere årets fotballfest Norway Cup! Dette året er det også 50-års jubileum for Norway Cup, som skal feires på Ekebergsletta!

Rubic leverer komplett frivillighets løsning til årets Norway Cup!

I februar 2022 starter Rubic og Norway Cup samarbeidet. Fra første dag har vi jobbet tett sammen med jevnlige møter, for å sikre en god prosess frem mot turneringen.
Teamet har bestått av Marthe Bøhler (Arrangements og produktsjef), Kai Frydenlund-Holm (mannskapssjef) og Lisa-Marie Hovland (Rådgiver og arrangement spesialist hos Rubic).

Vi er veldig fornøyd med servicen og at dere er villig til å videreutvikle, samt gjøre 
endringer i systemet underveis i prosessen. Det tenker vi er helt avgjørende for
videre samarbeid. En frivillig organisasjon er stadig under utvikling, og den
utviklingen bør leverandører som dere også være villig til å være en del av dette.
Det opplever vi at dere er.”

Når flere tusen frivillig skal organiseres er det viktig å ha et effektivt system som fungerer både internt og eksternt.

“ Vi har valgt Rubic som den nye samarbeidspartner fordi det er et enkelt system
som vi tenker kan fungere i vårt komplekse system. Både internt og eksternt.”

Les også om “Rubic leverer system for smittesporing akkreditering og organisering av 900 frivillige for ParaVM 2022”.

1600 Frivillige og 5200 vakter administreres i Rubic Funksjonær

Norway Cup er kjent for å være en av verdens største fotballturneringer i verden, det samles mennesker fra hele verden på Ekebergsletta første uken i august. Rundt 1600 frivillige og 5200 vakter skal koordineres på 17 forskjellige avdelinger. Da er det viktig å ha et velfungerende hjelpeverktøy som Rubic sitt frivillighetssystem, som gjør det enkelt å kommunisere og organisere de frivillige.

    “Det vi liker godt med Rubic sine løsninger er at det er enkelt og kommunikativt 
ut til medlemmer og de frivillige”

Norway Cup har brukt Rubic sitt frivillighetssystem for både rekruttering, påmelding og planlegging av dugnadsvakter. Gjennom Rubic`s effektive rekrutteringsløsning som kan distribueres bredt i alle kanaler, har det vært forholdsvis enkelt å få på plass de frivillige til årets arrangement. Andre arrangører melder om at det har vært krevende tider når det gjelder å få på plass nok frivillige.

Les mer om Rubic Funksjonær «Arrangørens drømmeverktøy».

App for de frivillige under årets Norway Cup

Rubic Connect appen brukes både aktivt av arrangørene og de frivillige. I appen får de frivillige oversikt over sine vakter med tilhørende informasjon. De ansvarlige kan enkelt kommunisere via gruppemeldinger og finne nødvendig kontaktinfo til de frivillige. Man finner også en nyhetsfeed i appen, hvor man enkelt kan legge ut viktige meldinger og statusoppdateringer med mulighet for å laste opp bilder.


Vi i Rubic er stolte av å være en del av dette og gleder oss til årets fotballfesten! Vi ønsker alle deltakere og frivillige lykke til med årets Norway Cup!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Kvam IL

Kvam IL i Gudbrandsdalen har fått medlemssystemet de alltid har ønsket seg, og har full kontroll på kontingenter og dugnader. Når bortimot hele bygda står

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer