Vi forenkler hverdagen

Vårt medlemssystem er skreddersydd for behovene til foreninger og idrettsorganisasjoner i alle størrelser. Enten du driver en idrettsklubb, en frivillig organisasjon eller et kultur- og kunstfellesskap, kan vi tilby deg en løsning som passer perfekt for deg.

Spar penger ved å bytte til RUBIC

Med Rubic kan du enkelt administrere medlemskap, arrangementer, påmeldinger og mye mer på en brukervennlig plattform. Uansett om du driver en liten lokal idrettsklubb eller organiserer store sportsarrangementer, er Rubic den perfekte løsningen for å forenkle og effektivisere dine administrative oppgaver.

Moderne betalingsløsninger

Å tilby en smidig og pålitelig betalingsopplevelse er avgjørende for enhver virksomhet.  Vi tilbyr derfor Vipps, Bank-/kreditkort, OCR Faktura / efaktura. 

God Support

Vårt team av erfarne supportteam er klare til å hjelpe dere gjennom hele prosessen, fra implementering og tilpassing av systemet til opplæring og kontinuerlig support.

Standardsløsning i utvikling

Våre løsning er skreddersydd for behovene til foreninger og idrettsorganisasjoner i alle størrelser. Det er også mulighet for tilpasning.

Prøv Rubic Gratis i 30 dager, og se hvilke gevinst muligheter dette vil ha for deres organisasjon. 

1000 +

Rubic har i dag kunder innenfor flere segmenter fordelt over hele Norge. 

Hvem passer Rubic for?

Vi i Rubic brenner for å utvikle smarte løsninger for lag, foreninger og Arrangører i Norge.  Derfor er vårt hovedmål at vi skal lage god softwareløsninger for mange med hovedfokus på å finne de beste løsningene for din organisasjon.

Prøv Rubic Gratis i 30 dager, og se hvilke gevinst muligheter dette vil ha for deres organisasjon. 

Medlemsystem fra 300 kr per måned

ikke nøl med å kontakte Rubic AS i dag for å få en pristilbud. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg med å effektivisere driften og administrasjonen av ditt lag eller forening med våre pålitelige og kostnadseffektive løsninger.

Hvordan bli kunde av oss

1

Definere behov

Første steget er at du gjennomfører et møte med en av være rådgivere som ser på hvilke gevinst muligheter dere kan ved å bytte til Rubic sin løsning. 

2

Akseptere behov

Etter et møte sender vår rådgiver over et løsninforslag på hvordan deres forening kan bli mer effektive og forenkle dagens prosesser. 

3

Oppsett og tilpasning

Vårt team av erfarne utviklere og supportpersonell er klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra implementering og tilpassing av systemet til opplæring og kontinuerlig support. 

4

Drift smartere, mer tid!

Når du er i gang har du hele tiden tilgang på våre dyktige rådgivere, mulighet for å bidra til utvikling av løsning samt GRATIS support fra vår kundeservice

Prøv Rubic Gratis i 30 dager

For å komme i gang med prøveperioden, vennligst kontakt oss i dag. Vi vil gi deg all nødvendig informasjon og veiledning for å sette opp og starte bruk av våre betalingsløsninger.

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer