To personer som hopper i fallskjerm

Øk inntektene i din forening

Selv om forenings-Norge er drevet av mange ildsjeler og frivillige, lokale helter, er det ikke til å komme utenom at økonomistyring er viktig. Derfor er det helt klart at økonomiansvarlig har et stort ansvar en enhver forening. Rubic har som mål å gjøre hverdagen enklere for økonomiansvarlig i foreninger, i idrettslag og for de som styrer økonomien til større arrangementer.

Helhetlig betalingsløsning

Med tradisjonelle systemer er det mange feilkilder som fører til at betalinger ikke blir utført eller ikke går gjennom. Det kan være glemte fakturaer eller et KID-nummer som er tastet inn feil. Dette fører til at flere foreninger og idrettslag som er avhengig av at det kommer en jevn strøm av penger inn er usikre på hvordan økonomien ser ut i fremtiden. Det gjør det vanskelig å planlegge langt frem i tid og gir økonomiansvarlige mye hodebry. Med Rubic sin betalingsløsning er ikke dette lenger en utfordring. Det er lett for den ansvarlige å se hvor mye som er kommet inn, hvor mye som er utestående og sende betalingspåminnelser til medlemmene.

Les mer: Slik får du 100 % kontroll over økonomien i idrettslaget ditt.

Hent ut oppdaterte rapporter

Uavhengig av om du er økonomiansvarlig i en forening, en idrettsklubb eller for et større arrangement kan du enkelt hente ut oppdaterte rapporter fra din side på rubic.no. Her får du oversikt over alle transaksjoner som har blitt gjort innenfor en egendefinert periode. Det gir deg full oversikt over hvor mye som har kommet inn og hvor mye som har gått ut av deres konto. Med en slik oversikt er det lettere å planlegge og ta avgjørelser.

Send ut betalingspåminnelser

En grunn til at mange medlemmer ikke betaler inn påmeldingsavgifter og medlemskontingenter, er rett og slett at det går i glemmeboken. Med Rubic er det enkelt å sende ut betalingspåminnelser til alle medlemmer på e-post eller på sms. Hvis du er økonomiansvarlig i en idrettsklubb hvor medlemmene bruker aktivitetsappen LagetMitt, er det også mulig å sende ut pushvarsler til de som har utestående beløp.

Tjen penger på å ha god oversikt

Oversikt er ikke bare godt for å redusere stress og usikkerhet. Det kan også være en effektiv måte å tjene penger på. Storhamar fotball tjente 350.000 kroner på å rydde opp i kontingentlistene og sende ut betalingspåminnelser til sine medlemmer. De aller fleste som er medlem i en forening eller i en idrettsklubb ønsker å bidra til drift og videreutvikling. Sannsynligvis vil de også blir glade for å få oversikt over sine egne ubetalte regninger.

 

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende