Elementor Landingsside #9765
Gratis lisens : ut året : Idrett

Vi kjører kampanje på den populære lokasjonskalenderen.

Idrettslaget sitt drømmeverktøy gratis ut året!

Få full kontroll på idrettslaget sine ressurser.
Med Rubic sin lokasjonskalender får du full oversikt over organisasjonens baner, haller og lokaler på ett sted. Rubics lokasjonskalender, som både kan brukes som app og i nettleser, gir deg oversikt over alle lag med den innebygde banefordeleren.

Vi hjelper Norsk Idrett

Vi i Rubic jobber for å forenkle hverdagen til ansatte og frivillige i idrettsnorge. Vi har som mål å lage gode softwareløsninger for mange med hovedfokus på å finne de beste løsningene for ditt idrettslag.

I Rubic kan man velge mellom flere betalingsløsninger. Alt fra tradisjonell faktura med KID/konto til mer moderne løsninger.                 

Populære funksjoner:

Få oversikt over hvor mange timer deres medlemmer jobber frivillig, og knytt dette opp mot gruppene i klubben. Løsningen inneholder både akkreditering og vaktlister.

Populære funksjoner:

Få oversikt over alle treninger og aktiviteter i din klubb. Her kan man fordele treningstider med kobling mot vår app, Rubic Connect. Vi har også fått på plass låsintegrasjon.

Populære funksjoner:

Andre funksjoner

1000 +

Noen av Rubic sine kunder i idretts-Norge

Rubic kompis

Når du inngår en kompisavtale med Rubic får du en partner. Vi lytter alltid til deres ønsker og gir råd og veiledning om det skulle være noe dere lurer på. Samarbeidet kan vare så lenge dere ønsker støtte og har behov for vår hjelp. Sett bort de oppgavene dere ikke har tid eller lyst til å utføre, og la heller oss gjøre det. Med vår kompetanse og innsikt i hva som skal til for å lykkes, er dere i de tryggeste hender.

Fokus på god onboarding

Vi har respekt for at det å bytte medlemssystem kan være en tidkrevende og utfordrende prosess. Vi har erfaring med å gjøre denne smidig.

Hjemmeside

Vi tilbyr hjemmeside tjenester av Rubic sitt søstersleksap Kompani Kvam AS, alt-i-ett-byrå for alle dine nettside-behov! Enten du ønsker å opprette en ny nettside fra bunnen av eller fornye en eksisterende, er vi her for å hjelpe. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert tilpasset WordPress-utvikling, tema-tilpasning, nettsidevedlikehold og mer.

Kundecaser

Prøv Rubic

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende