Rubic medlemssystem – en strategisk satsing for BMW MC klubben!

Rubic har gått fra å være et system beregnet for idrettsklubber, til å bli en løsning for alle frivillige lag og foreninger rundt om i Norge. BMW MC-klubben Norge var en av de første kundene i dette segmentet, og har vært viktig med tanke på utviklingen.

I 2017 ble Rubic tatt i bruk for å effektivisere klubbens medlemshåndtering. Siden 2018 har medlemskontakt Børre Mofoss, benyttet systemet og beskriver:

«Dialogen med Rubic er videreført og forsterket gjennom godt samarbeid, samt utvikling og tilpasning av systemet mot de behov vi har. Klubbens rutiner er også forbedret – og kvaliteten på medlemsdata økt.

Mot slutten av 2019 kan klubben fastslå at vi har et system og en samarbeidspartner for fremtiden! Vi kan møte både forventet økning av medlemstall og lokallag uten bekymring – selv om administrasjon av medlemsmassen i all hovedsak gjøres av tillitsvalgte i klubben.»

Gründeren bak Rubic, Rune Solholm Bakken, kan fortelle at utviklingen av Rubic startet i 2015 og dette er i så måte et ganske ferskt medlemssystem.

«I starten var systemet beregnet på norske idrettslag som slet med økonomistyring og manglende medlemsinntekter.  Vi så etter hvert at administreringen av idrettslag også kunne overføres til andre lag og foreninger i forenings-Norge og bestemte oss for også å satse mot dette markedet. Som en del av denne satsingen har vi verdsatt samarbeidet med BMW MC-klubben Norge. 

For Rubic er BMW MC-klubbens ambisjoner om økt vekst med både flere medlemmer og lokallag svært positivt – og gir selskapet innspill og utfordringer som gir nye forretningsmuligheter.» 

Utvikler Martin Barhaug kan fortelle at Rubic har lært mye av å ha BMW MC som kunde:

«Organiseringen med flere lokallag var nytt for oss og har blitt utviklet underveis sammen med klubben. I dag kan medlemmer finne sine lokallagsmedlemskap med medlemskort på sin personlige side, mens lederne har oppdaterte medlemslister for sitt lokallag og kan enkelt sende ut beskjeder på mail/sms om hva det skulle være, f.eks turer eller møter. Innmeldingen nye medlemmer går gjennom er utviklet i samarbeid med BMW MC-klubben. Denne løsningen har vi også tilgjengeliggjort for andre norske lag og foreninger.»

På spørsmål om videre utvikling av systemet kan han røpe følgende:

«Vi jobber videre med enda enklere løsninger for innmelding – dette også i samarbeid med klubben. I løpet av 2020 kan også lokallagene ta imot påmeldinger til treff, turer eller arrangementer med betaling rett i Rubic og med ett lagret kort. Da går det enda raskere å betale. eFaktura er også nytt, og kan betales via Vipps eller i nettbank ved få trykk. 

Alt i alt vil medlemsmassen oppleve mange positive endringer i tiden som kommer.»

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Kvam IL

Kvam IL i Gudbrandsdalen har fått medlemssystemet de alltid har ønsket seg, og har full kontroll på kontingenter og dugnader. Når bortimot hele bygda står

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer