Fargerike ballonger mot blå himmel

Rubic passer for deg som

Mange forbinder Rubic med idrettslag og fotballklubber. Men visste du at medlemssystemet vårt passer like godt for velforeninger, frivillige organisasjoner, venneforeninger, historielag, bransjeforeninger, kunst- og teatergrupper og båtforeninger?

Så lenge det er et sett medlemmer som driver med gjentakende aktiviteter, kan dere ha bruk for et system som gjør det enklere å håndtere både driften og medlemmene. Dersom du har behov for å kommunisere med medlemmene, og kanskje til og med sende ut en kontingent i ny og ne – da er du på rett sted.

Rubic passer for…

Korps

Selv om et korps ikke alltid består av så mange medlemmer, er det både utstyr, øvingslokaler og kontingenter å holde styr på. Ofte vil det være aktuelt med alt fra seminarer, korpsturer og loppemarkeder også.

Med vår ressursfordeling kan dere enkelt holde oversikt over hvem som skal bruke hvilke rom, og til hvilken tid. Korps bruker ofte lokalene til den nærmeste barneskolen. Det kan være mange andre som bruker de samme lokalene. I Rubic kan dere få full oversikt over når gymsalen er ledig for marsøvelser, og varsle både barn og foresatte dersom det skjer endringer i siste liten.

Også LagetMitt-appen passer godt for de unge musikantene og foreldrene deres. Her kan foreldrene holde oversikt over når barna skal på øvelse. I tillegg kan både kjøring og henting kan koordineres.

For korps passer følgende moduler:

Jente som smiler og ser mot himmelen

Historielag

I Norge finnes det 600 historielag, hvorav 381 av dem har rundt 72 000 medlemmer. Historielagene vekker interesse og kjennskapen til lokalhistorie og kulturvern, og spiller en viktig rolle i samfunnet vårt. Men også historielag har medlemmer som skal betale kontingent, behov for å sende ut innkalling til årsmøter og trenger en plattform for medlemshåndtering og -registrering. Her kommer Rubic inn. Oppdaterte medlemslister gjør hverdagen enklere for alle, og dere frigir tid til det dere brenner for.

Alle særforbund

I Norge har vi 54 ulike særforbund som driver med forskjellige idretter. Alt fra bedriftsidrettsforbund til bryteforbund, fekteforbund, klatreforbund til motorsportforbund. Rubic har gjort stor suksess med å forenkle hverdagen til klubber- og andre idrettslag, og har lang erfaring med å digitalisere ulike klubbers medlemsregistre.

Alle foreninger som har godt av digitalisering

Vi opplever at velforeninger, venneforeninger og andre typer interesseforeninger største behov er å kunne kommunisere med medlemmene sine. De er avhengige av å på en enkel måte kunne sende e-post og tekstmeldinger til de riktige medlemmene for å informere om arrangementer, møter og endringer. Med Rubic får dere muligheten til å alltid ha oppdaterte medlemslister, og mulighet til å massekommunisere med dem på ett og samme sted.

Tiden med Excel-ark som ikke alltid er oppdaterte, og manuell utsendelse av SMS til alle medlemmer er forbi.

Andre typer foreninger og lag som driver mer effektivt med Rubic er:

Flere fordeler digitalisere foreningen din

Ved å digitalisere seg kan man også tiltrekke seg flere yngre medlemmer. Mange foreninger har problemer med å nå ut til de unge, mye fordi de tilegner seg informasjon fra digitale kanaler. Vi i Rubic kan også hjelpe din forening med å sette opp enkle nettsider, slik at dere kan markedsføre dere til et større publikum. Ta kontakt med oss på e-post dersom det kan være noe for deg!

Med nettsider kan dere fremme dere selv og hva dere driver med. Dere får også muligheten til å vise frem alle fordelene ved å være medlem hos nettopp dere.

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Månedens nye kunder i November!

Vi ønsker følgende organisasjoner velkommen til Rubic:  Nord-Amerika Foreningens NORAM formål er å fremme gjensidig kunnskap og forståelse mellom Norge og Nord-Amerika. NORAM jobber for at

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer