Slik får du 100% kontroll over økonomien i idrettslaget ditt

Kan du med hånden på hjertet si at du har 100% kontroll på økonomien i idrettslaget ditt? Kan du i tillegg si at økonomihåndteringen ikke er tidkrevende og frustrerende? For mange er det administrative arbeidet med en idrettsklubb anstrengende, og noen ganger uoversiktlig. Men fortvil ikke, det finnes nemlig et drømmeverktøy som løser alt dette for deg. Med Rubic sitt medlemssystem får du full kontroll over oppgavene.

En jevn pengeflyt er det beste for alle idrettslag. Når du har god kontroll over økonomien og gode internsystemer, slipper du unna mye frustrasjon og usikkerhet. For hvem drømmer vel ikke om å slippe unna lange Excel-lister og manuelt arbeid? Da kan du heller legge fokuset over på det som faktisk er viktig for lagets vel og utvikling. Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen

All informasjon i et og samme system

Veldig mange har manuelle løsninger når det kommer til oversikt over medlemmer, informasjon og økonomi. Hvem kjenner seg ikke igjen i sene kvelder med lange Excel-lister og tall som ikke går i hop? Ved å investere i et medlemssystem får du funksjoner og løsninger som er tilpasset ditt idrettslag, og du får samlet all informasjonen i et og samme system.

Med et slikt system blir arbeidet klubben din gjør mer profesjonelt, og dere blir bedre rustet til å ta hånd om medlemmene på en god måte. Du kan med få tastetrykk kommunisere nyheter og informasjon med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen. Med et medlemssystem og et digitalt medlemsregister har du i tillegg god kontroll på inn- og utmeldinger. Det vil også være enkelt å oppdatere medlemsinformasjonen med få tastetrykk. Skulle Excel eller datamaskinen din krasje? Fortvil ikke, alt ligge lagret i systemet.

Les mer: Automatiske betalinger = bedre likviditet

Automatisk betaling og månedsbetaling med autotrekk

Gode betalingsrutiner er noe av det viktigste for idrettsklubbens økonomi. Tenk å kunne sende ut fakturaer med kun noen få tastetrykk, og tenk om du kunne tilby månedsfakturering med autotrekk til klubbens medlemmer? Mange klubber har lenge ønsket seg en løsning hvor man kan fakturere treningsavgiftene månedlig, etter modell fra treningssentrene.

Ved å ha muligheten til å dele opp en treningsavgift over flere måneder, skaper idrettsklubben en jevnere og mer automatisert pengeflyt. Dette skaper bedre likviditet i klubben, og det er mer komfortabelt for lagets medlemmer. For mange er det å dele årsavgiften opp i flere mindre beløp enklere å håndtere, og det vil kanskje også gjøre et medlemsskap mer tilgjengelig og mulig for flere.

Les mer: Kommunikasjon med medlemmene

Betalingspåminnelser

Med et betalingssystem kan man veldig raskt se hvordan man ligger an med fakturering og innbetalinger av medlemskontigentene. Det er veldig enkelt å sende ut betalingspåminnelser, og det sparer deg for mye tid og frustrasjon. De aller fleste vil jo betale, men i en travel hverdag er det fort gjort å glemme. Å få en velment påminnelse er de fleste bare takknemlig for.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Storhamar fotball

Storhamar fotball har tatt i bruk Laget Mitt og Rubic Medlem på alle nivåer i klubben. Blant annet tjente de 350.000 kroner på å rydde

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer