Barn som står på slalåm

Gjør foreningsarbeidet ukomplisert

Gjør foreningsarbeidet ukomplisert

Hvor mange medlemmer har dere egentlig? Har alle betalt medlemskontingenten? Får de oppdatert og viktig informasjon fra styret og ledelsen? Du skal ikke ha mange medlemmer i en gruppe eller forening før det blir komplisert å holde oversikt, og ikke lenger tilstrekkelig å sende sms eller e-post til alle.

Digitalt medlemssystem for administrering av medlemmer

Rubic er en digital løsning for registrering og administrering av medlemmer. Systemet er utviklet i Norge og løser utfordringer norske aktører står overfor. I tillegg er det kort vei til hjelp og support, med supportavdeling i Lillehammer og i Kvam i Gudbrandsdalen. I det digitale systemet får du tilgang på all nødvendig informasjon om dine medlemmer. Det er enkelt å legge til nye medlemmer, fjerne de som ikke lenger er med, og sende ut viktig informasjon.

Lurer du på hva du bør tenke på når du skal velge medlemssystem? Her finner du en oversikt over de åtte viktigste tingene du bør tenke gjennom før du velger.

Kommuniser mer effektivt i foreningen din

Om du er medlem i, eller leder av en forening, har du helt sikkert lagt merke til hvor viktig det er at alle medlemmer er registrert med korrekt navn og kontaktinformasjon. Du har kanskje også lagt merke til hvor vanskelig det kan være å lykkes med dette? Enten din organisasjon består av ti, hundre eller tusen medlemmer, vil det være behov for å kommunisere effektivt med alle sammen. Rubic sitt automatiske medlemssystem lar deg gjøre nettopp dette.

BMW MC Klubb Norge bruker Rubic for å kommunisere enkelt og sømløst med sine 1500 medlemmer. Les mer om hvordan de bruker løsningen her.

Oppdaterte medlemslister for arrangører

Arrangementer blir til ved at mange mennesker med ulike arbeidsoppgaver samarbeider. I store arrangementer kan det i tillegg være flere hundre frivillige deltakere. For at dette skal gå knirkefritt for seg er det viktig at ledelsen har oversikt over alle frivillige og riktig kontaktinformasjon til disse. Med Rubic sitt automatiske og digitale medlemssystem er det mulig å få god oversikt. I tillegg synkroniseres alle lister opp mot hverandre, slik at oppdatert kontaktinformasjon er tilgjengelig i alle ledd.

For å kunne kommunisere effektiv med de frivillige som er involvert i det årlige Peer Gynt-stevnet på Gålå, bruker Peer Gynt AS Rubic sitt digitale medlemssystem . Les mer om hvordan Rubic gjør hverdagen enklere for alle de involverte her.

Prøv Rubic du også!

Nå kan du også prøve Rubic og oppleve hvor enkelt og sømløst medlemshåndtering og kommunikasjon kan være. Systemet er intuitivt, har et brukervennlig grensesnitt og er tilpasset norske foreningers behov.

Fyll ut skjemaet og prøv Rubic gratis og uforpliktende i 30 dager!​

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer