Det mest komplette medlemssystemet i markedet

De brukte tre år på å finne et system som dekker alle klubbens behov. Med over 2000 medlemmer var det viktig med et godt medlemsregister, god betalingsløsning og en god plattform for kommunikasjon, samt ressurskalendere for å utnytte ressursene bedre. De opplevde at Rubic lå lenger fremme enn noen andre, noe som gjorde valget lett.

Utleira IL er et fleridrettslag som holder til i Trondheim og har 2229 medlemmer innen grenene fotball, futsal, håndball, ski, friidrett, allidrett, basket og innebandy. De startet opp med Rubic 1. januar 2020.

Ville ikke ha et halvgodt system

I tre år håndterte Utleira sin medlemsmasse og alle aktiviteter med lister hentet ut fra Excel, etter å ha tatt farvel med et system de ikke var fornøyd med.

Det var veldig slitsomt og krevde veldig mye oppfølging. Det fungerte jo bare så lenge alle lagledere til enhver tid fulgte opp listene, og det er jo ikke alltid optimalt. Samtidig ønsket vi ikke et halvgodt system, og svært få hadde det vi trengte. Derfor brukte vi tre år på å finne det rette systemet, forklarer Pål Wahl, daglig leder i Utleira IL.

Rubic lenger fremme enn andre

Høsten 2019 satte de ned en egen gruppe som vurderte flere systemer og rangerte dem. 

Vi valgte Rubic fordi de har bedre funksjonalitet og er et mer komplekst system sammenlignet med alle andre på markedet. Her får vi alt vi trenger, samtidig som de har gode tilleggsmoduler til f.eks  å administrere dugnad og klubbdommere. For oss var brukergrensesnittet viktig, men også hvor fremtidsrettet og økonomisk solide de er. Det vi så var at Rubic per i dag har kommet lengre enn tilsvarende system og at de antagelig også vil være det om 3-5 år.

Brukervennlig medlemssystem med tett oppfølging

Fra regneark til interaktivt system

Det har kun gått noen måneder inn i det nye året og oppstarten av et nytt system. En ganske drastisk forandring der det meste ble styrt ut fra lister i excel til et langt mer automatisert, interaktivt og brukervennlig system. Hvordan er den prosessen?

Vi er opptatt av å innføre dette gradvis og gi medlemmene tid til å sette seg inn i det hele. Det viktige er at vi opplever at idrettslaget står samlet bak valget og er komfortabel med fremdriften. Alle som vil kan bli koblet til systemet med en gang, men planen er å starte for fullt med alle lag fra høsten av. De som allerede har testet systemet er veldig fornøyd, de er komfortable med den nye appen, og vi føler også at Rubic lytter til våre tilbakemeldinger underveis.

Mest komplette medlemssystemet i markedet

For Utleira var det viktig å ha et godt medlemsregister, betalingsløsning og god oversikt over alle ressurser.

Påmeldingsløsninger med App tilknytning

Rubic er pr i dag det mest komplette medlemssystemet i markedet som bidrar til å gi oss bedre kontroll over medlemmer, betalinger, baneressurser og kommunikasjon. I tillegg har de mange funksjoner, som hospitering, klubbdommere, dugnadsadministrasjon og politiattester, som få eller ingen andre tilbyr. Et helhetlig system som tar vare på hele klubben. Rubic er et av få systemer som har nok funksjonalitet til å takle et idrettslag på en bra måte. 

Jeg anbefaler gjerne dette videre til andre klubber. Etter en nøye prosess mener vi at Rubic er markedets beste valg pr i dag. Vår mening er at det er få eller ingen som kommer til å ta dem igjen de neste tre årene.  

Rubic AS ble startet i 2014 av Rune Solholm Bakken. Med masterstudier i innovasjon og næringsutvikling i ryggen og mange års erfaring som ishockeydommer i eliteserien og fotballspiller i andre divisjon hadde han godt innblikk i hva som ikke fungerte i de forskjellige idrettslagene. Med støtte fra Innovasjon Norge og sterke investorer i ryggen satt Rubic i gang. I dag har selskapet over 300 kunder innen idrett, foreninger og arrangement  med en produktportefølje på fire produkter.

Prøv gratis i 30 dager

Høres Rubic ut som noe for deg og din forening? Fyll ut skjemaet nedenfor og prøv systemet gratis i 30 dager! Har du spørsmål om Rubic Påmelding eller andre av våre moduler, kan du sende en e-post til hei@rubic.no eller kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor.

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Kvam IL

Kvam IL i Gudbrandsdalen har fått medlemssystemet de alltid har ønsket seg, og har full kontroll på kontingenter og dugnader. Når bortimot hele bygda står

Les mer »

Månedens nye kunder i desember og januar!

Vi ønsker følgende organisasjoner velkommen til Rubic:  Landsforeningen for pårørende innen psykisk helse LPP er en landsomfattende ideell interesse- og brukerorganisasjon for pårørende innen psykisk helse. Organisasjonen

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer