Forside / Mobilapp

Mobilapp

Rubics medlemssystem blir brukt av stadig flere. Særlig populær er mobilappen, som enkelt gir deg oversikt, og det meste tilgjengelig rett i lomma. Derfor har vi investert i en ny app, som heter Rubic Connect.

Alt på en plass

Et medlemssystem skal være enkelt for brukerne. I en organisasjon må du ha et system som fungerer både for medlemmer i alle aldre og støtteapparatet. Med en app blir terskelen lavere for å engasjere seg, sette seg inn i funksjonaliteten og ikke minst bruke det daglig.

Rubic var først i Norge med både app og medlemsregister, og ser en stor fordel i at appen kom først. Vi har lang erfaring, og versjonen av LagetMitt som brukes i dag er tredje generasjon. Appen har blitt stadig oppdatert for bedre og enklere funksjonalitet for alle typer brukere.

Og alt er sentrert rundt en enkelt app som alle medlemmene har tilgang til på telefonen sin. Trenere, gruppeledere, oppmenn, dirigenter, lokallagsleder og så videre har også tilgang til alt de trenger for å gjøre jobben sin direkte i appen. Eldre medlemssystemer er ofte ikke spesielt mobilvennlige og mangler gjerne en virkelig funksjonell app. Kanskje finnes det en app med noen begrensede funksjoner, men siden appen er utviklet i etterkant er den ofte ikke fullt kompatibel med systemet. En god del medlemssystemer er dessuten uten app. 

Det mener vi at dere må ha, rett og slett!

Rubic ble utviklet direkte som mobilapp og dette gjør at systemet er tilpasset mobiltelefonen og brukernes virkelighet og behov.

Forenkling og brukeropplevelse

I Rubic Connect har vi hatt fokus på forenkling og brukeropplevelse av Lagetmitt appen. Rubic Connect er en del av Rubic sin fremtidig satsning mot både idrett og foreningsmarkedet. 

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Våre funksjoner

Alt man trenger på en plass

Digitalt medlemskort

I vår app vil alle medlemmer finne sitt digitale medlemskort som de kan bruke hos deres sponsorer eller for andre formål.

Kommunikasjon

I vår app kan medlemmer kommunisere i både grupper og mellom enkelt medlemmer. Foreningen har en fleksibel mulighet til å sette opp kommunikasjonsgrupper eller det å kommunisere til alle.

Ta betalt

Ta betalt for påmeldinger hvis det er arrangementer som koster penger. Da kan ingen melde seg på uten å ha betalt.

Møte registering

Skal dere ha et kurs med mange deltakere man enkelt sette opp innregistrering via QR kode.

Filvedlegg

Legg ved så mange Word, Excel og PDF-filer du vil. Enten det er oversikt over dugnader, plan for turneringer, eller annen type informasjon.

Kurs og aktivterer

Alle medlemmer vil kunne finne foreningen sine arrangementer og de kan melde seg rett på arrangementet ved et tastetrykk. De vil også kunne betale via vipps.

Min profil

I appen har man sin egen profil, hvor man selv kan redigere og oppdatere informasjon.

Maks antall og venteliste

Sett opp at maks antall på en aktivetet så holder Rubic orden på ventelisten. Hvis noen melder seg av vil den første på venteliste få et tilbud om være med.

Artikkel

Norway Cup – Verdens største fotballfest!

Nå er det ikke lenge til sommerens vakreste eventyr braker løst. Etter 2 år med pandemi er tiden endelig inne igjen for å arrangere årets …

Les Mer

Rubic for arrangører – Arrangørens drømmeverktøy

Store og små arrangementer er helt avhengig av frivillige. Da er det viktig å ha et godt system med oversikt over de som har vært …

Les Mer

6 Tips ved valg av nytt medlemssystem

Det å planlegge et bytte av medlemssystem kan være en nyttig prosess for foreninger og organisasjoner. Det gir muligheten til å gå igjennom hva man …

Les Mer

Kolonihagene flytter inn i Rubic!

Standardløsning Rubic er stolte av å kunne presentere Oslo Krets av Norsk Kolonihageforbund som kunde av Rubic. Dette er en kunde som passer Rubic veldig …

Les Mer

Nytt styre hva nå?

Årsmøtet i foreningen eller idrettslaget skal velge nytt styre for året som kommer, og for nye styremedlemmer er det viktige punkter man må sette seg …

Les Mer

Månedens nye kundepresentasjoner i februar!

Vi ønsker følgende organisasjoner velkommen til Rubic:  Norway Cup   Norway Cup er en internasjonal fotballturnering i Oslo for ungdommer mellom 6 og 16 år,  Turneringen …

Les Mer

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn