Lokasjon

Lokasjon

De aller fleste idrettslag og foreninger har flere ressurser som skal fordeles eller bookes. For den som har ansvaret for fordelingen av ressursene er dette en nøtt som stadig må knekkes.

Foreningens drømmeverktøy!

Glem excel-ark og ringerunde for hver minste endring som blir gjort. Dere har mange baner, haller og lokaler, og føler kanskje at man mister oversikten til tider.
I tillegg skal treninger og kamper planlegges, baner skal holdes av og foreldre, trenere og motstanderlag skal oppdateres om endringer. Som banefordeler eller daglig leder kjenner du sannsynligvis godt til disse utfordringene?

Få oversikt med ressurskalender fra Rubic!

I ressurskalenderen får du full oversikt over organisasjonens baner, haller og lokaler på ett sted. Rubics ressurskalender, som både kan brukes som app og i nettleser, gir deg oversikt over alle lag med den innebygde banefordeleren. Her kan du sette opp faste treninger, gjøre raske endringer, drive ressursallokering på tvers av baner/ haller, og planlegge. Alt på ett sted.

Ressurskalenderen har også en integrasjon mot NFF som betyr at alt av kamper blir importert inn i kalenderen. Når det gjøres endringer vil man motta pushvarsler for at alle involverte alltid er oppdatert.

Ressurs- og banefordeling er en stor kabal, men med Rubic er det en kabal som alltid går opp pluss at man har full oversikt. 

Gjentagende aktiviteter

I våre ressurskalender kan man enkelt sette opp aktiviteter som er gjentagende. Som f.eks om en aktivitet går hver mandag i 2 måneder så kan dette legges inn og kobles opp mot en gruppe.

Kommunikasjon

Ved endringer på en aktivitet enten det er tidspunkt eller avlysning så kan den som er ansvarlig enkelt sende ut en e-post til den ansvarlige om denne endringen.

Kobling mot app

Når man lager en aktivitet i vår ressurskalender blir denne synlig i vår app med en gang og den vil også komme tilgjengelig i den gruppen det gjelder.

Integrasjoner

Vår ressurskalender har integrasjon med FIKS, dette gjør at kamper kommer rett inn på rett bane.

Skybasert

Vår ressurskalender er skybasert og det betyr at den er tilgjengelig til enhver tid i skyen, man kan også logge seg på fra hvor og når som helst.

Kobling mot skjerm

Via våre APIer kan vi koble vår ressurskalender mot skjermer som henger på arena, klubbhus eller hjemmeside.

 

 

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende