funksjonær frivillige peer gynt

Rekruttering av funksjonærer

I vårt langstrakte land er det mange arrangementer. Fra litt mindre, som den årlige håndballcupen i hjembygda, til store nasjonale arrangementer, som for eksempel Norway Cup, Landskappleiken og de Nordiske Jakt- og fiskedager. Felles for dem er den uunnværlige innsatsen fra funksjonærer og frivillige. Felles er også at de sliter med å få nok funksjonærer og frivillige. Med Rubic Funksjonær har du et brukervennlig verktøy for rekruttering. En landingsside som kan distribueres bredt.

Rubic Funksjonær er en komplett online løsning for gjennomføring av små og store arrangementer. Rekruttering av frivillige, organisering, kommunikasjon, bemanning, rapportering. Du slipper å finne opp ditt eget system og lage lister i Excel.  Alt som har med gjennomføringen av arrangementet å gjøre beskrives på en egen landingsside. En viktig funksjon er registreringsskjemaet slik at de frivillige effektivt, 24/7, kan melde seg til tjeneste.

God distribusjon

Fokuset blir å få ut landingssiden i flest mulig kanaler. Linken kan sendes på mail til kontaktlister. Gamle og nye kontakter går inn på samme landingsside, og med mange blikk på samme side er så klart sjansene store for å få med mange frivillige. Og med linken ute i mange innbokser, kan man for et stakket stund lene seg litt tilbake å se at vaktlistene fylles opp.

Integrert med Rubic Medlem

Rubic Funksjonær er en egen modul som er integrert med medlemsregisteret. Rubic Medlem ligger i bunn. Alle funksjonærer fra de foregående årene ligger her, med  kontaktinfo og historikk. Noen godt etablerte arrangementer har godt innarbeidede frivillige som er med år etter år,. Ta Peer Gynt-stevnet som spilles hvert år ved Gålåvatnet og har vært gjort det siden 1967. Daglig leder, Marit Lien, viser til en årlig utskifting av frivillige på ca 10%. Med andre ord, det er mange “gamle gode” i staben. Disse ligger lagret i Rubic Medlem. Så når informasjon om årets stevne er på plass i Rubic Funksjonær, da er det enkelt å få ut informasjonen og få på plass navn i vaktlister.

Marit Lien– Omtrent ti prosent av de frivillige byttes ut og skal inn i loopen med alt som skjer fram mot forestillingene. Vi håper jo selvsagt at alle vil være med igjen året etter. Det er faktisk noen som har vært med i 30 år. Når vi har et system som Rubic for å organisere alt, har vi lettere oversikt over at ting blir gjort.

Marit Lien, daglig leder i Peer Gynt.

Klikk her for å lese mer om hvordan Peer Gynt bruker Rubic.

Hovedbilde: Bjørn Gundersen
Frivillige i aksjon på utescena ved Gålåvatnet.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer