Rubic for arrangører – Arrangørens drømmeverktøy

Store og små arrangementer er helt avhengig av frivillige. Da er det viktig å ha et godt system med oversikt over de som har vært med tidligere og verktøy til å rekruttere nye. Men kanskje viktigst av alt; et system som gjør det enkelt å kommunisere seg imellom. Når flere hundre frivillige skal organiseres, er det viktig å ha et brukervennlig og effektivt system.

Vi ser at etter 2 år med pandemi så sliter flere og flere arrangører med å få tak i frivillige, derfor er det viktig at man velger et system som hjelper kunden med akkurat dette. Rekrutteringsprosessen skal være enkelt og lett tilgjengelig både for de som er interessert og de som er arrangører. Med Rubic Funksjonær har du et brukervennlig verktøy for rekruttering med en landingsside som kan distribueres bredt.

Les mer om vår løsning her.


Frivillighet gjort enkelt og effektivt

Rubic Funksjonær er en av de spennende moduler Rubic har å tilby av sine produkter, som de siste måneden har fått mye oppmerksomhet. Systemet er flittig brukt og har allerede tatt en stor rolle når det gjelder større arrangementer som ParaVM2022, Peergynt, Europamesterskap i luftvåpen 2022, World Cup Kvitfjell, Norway Cup, World Cup Lillehammer, Raw Air, Baldus Cup, og mange andre større og mindre arrangementer.

I Rubic Funksjonær er en komplett løsning for håndtering av frivillige, her kan du planlegge ditt arrangement fra A til Å. Systemet er stadig under utvikling for å optimalisere løsningene våre når det gjelder rekruttering, organisering, samhandling, akkreditering og planlegging av vakter.

Rubic Funksjonær er en egen modul som er integrert med medlemsregisteret. Rubic Medlem ligger i bunn. Alle funksjonærer fra de foregående årene ligger inne, med kontaktinfo og historikk. Som gjør det enkelt for arrangørenen å holde kontakten med de frivillige under før, etter og under arrangementet. 

Les mer om Norway Cup og hvordan de bruker Rubic for å holde kontroll på over 1600 frivillige under årets Norway Cup.

Tilhørende app med oppmøteregistrering

App for de frivillige med kommunikasjonsplattform, oversikt over vakter, akkreditering og kommunikasjon. Den nylig lanserte Rubic Connect appen brukes både aktivt av arrangørene og de frivillige. I appen får de frivillige oversikt over sine vakter med tilhørende informasjon. De ansvarlige kan enkelt kommunisere via gruppemeldinger og finne nødvendig kontaktinfo til de frivillige. Man finner også en nyhetsfeed i appen, hvor man enkelt kan legge ut viktige meldinger og statusoppdateringer hvor man også har mulighet til å laste opp bilder.

Ikke minst ønsker man å ha oversikt over hvem som skal møte opp på dugnad og eventuelt føre fravær om noen ikke har møtt opp. Gjennom Rubic Connect får man full oversikt over de frivillige og man har mulighet til å registrere de som ikke har møtt opp. Men de frivillige kan også selv melde oppmøte via Rubic Connect, dette gjøres via GPS koordinater via appen. Om personen ikke er i nærheten og prøver å melde oppmøte, går ikke dette.

Akkreditering

Under større arrangementer er det et annet viktig behov som er greit å ha i bakhode når det gjelder akkreditering av frivillige og andre deltager under arragemente.
Det har vi i Rubic`s Frivillighets løsningen tatt høyde for, man har mulighet for et digitalt akkrediteringskort eller printe ut akkrediteringskort, begge med mulighet for laste opp bilde. 

Akkrediteringsfunksjonen til Rubic gjør det enkelt å holde kontroll på hvem som er hvor og hvem som skal ha tilgang til de forskjellige områdene i arenaene. Rubic har også en integrasjon opp mot FIS sitt system for deltakere, støtteapparat og øvrige roller.

Les mer om hvordan man kan motivere de frivillige her.

Husk: Frivillighetens år 2022!

Landet vårt har mange store helter inne frivilligheten! Se hvordan man kan hedre dem på siden til “frivillighetens år”! 

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Klikk her for å starte din prøveperiode!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer