6 gode grunner til å velge Rubics komplette medlemssystem

Aldri mer forvirring over hvor kampen eller treningen skal være, ingen flere excel-ark, god kommunikasjon mellom ledelse, trenere, utøvere og foreldre. Rett og slett full oversikt og mye spart tid. Det er noe av det du får med Rubics medlemssystem.

Rubic ble startet med et hovedmål om å forenkle hverdagen til lag og foreninger. Siden har de ikke sett seg tilbake. Seks år etter oppstart har de 5 ansatte og har gått fra å være avhengig av investorer til å ha penger på bok.

Stadig nye systemer utvikles. De leverer komplette medlemssystem for foreninger, idrettslag og arrangører, og systemer skreddersys til kundenes spesifikke behov. Rubic har i dag over 350 idrettslag, foreninger og arrangører som kunder.

Banefordeling

Treninger og kamper skal planlegges, baner skal holdes av og foreldre, trenere og motstanderlag skal oppdateres om endringer. Som banefordeler kjenner du sannsynligvis godt til disse utfordringene.

Rubics LagetMitt, som både kan brukes som app og i nettleser, gir deg oversikt over alle lag med den innebygde banefordeleren. Her kan du sette opp faste treninger, gjøre raske endringer, drive ressursallokering på tvers av baner og haller og planlegge. Alt på ett sted.

Banefordeling gjort enkelt
håndballkamp
Håndballkamp mål

Kommunikasjon

Med mange medlemmer kan det være vanskelig å ha oversikt, få inn kontingenter, og enda vanskeligere å nå ut til alle med viktig informasjon. Mange sliter med å få medlemmene til å stille på dugnad eller være med på klubbens arrangement. Ofte skyldes det rett og slett dårlig kommunikasjon, at man ikke har gode nok verktøy til å nå alle. 

Rubics Medlemssystem er koblet opp mot foreningens medlemsregister, der man enkelt kan gi beskjed til alle medlemmer på en gang, enten det gjelder å få inn kontingent, melde seg på neste samling, fortelle om en endring eller få alle til å stille på dugnad.

Etter at vi tok i bruk Rubic sitt system har vi hatt en voldsom pågang. Nå er det sånn at vi må si ifra om at det bare er de første som melder seg på som får komme, forteller Svend Strand, leder i De Sandvigske Samlingers venner.

Med god hjelp fra World Cup Kvitfjell utvikler Rubic nå en egen app for funksjonærer og frivillige. Den skal gjøre det enklere å kommunisere og organisere funksjonærer og frivillige på arrangement. Inkludert i løsningen er en egen akkrediteringsfunksjon med navn og bilde.

Rubic utvikler ny app for funksjonærer, frivillige og akkreditering

Oversikt

Rubic Funksjonær hjelper deg bort fra regneark og gule lapper og over i en strukturert, enkel og effektiv hverdag. Her kan frivillige melde seg på, eller hentes fra medlemssystemet.

Med Rubic Funksjonær oppretter du en egen landingsside med alt av innhold for arrangementet. Linken til denne kan sendes på mail til fjorårets frivillige eller andre kontaktlister, eller, kanskje det beste, du bruker medlemsregisteret til Rubic.

Rubic Funksjonær er en modul som er integrert mot Rubic Medlem. Når landingssiden er etablert og distribuert, da starter ting å skje! Blant annet melder alle positive ildsjeler i fra på landingssiden om når de kan stille. Du som arrangør ser at ting tar form, avslutter Rune Solholm Bakken, gründer av IT-selskapet Rubic.

Arrangørens drømmeverktøy

Skreddersydd

Rubic medlemssystemer brukes av både idrettslag, arrangører og foreninger. Også særforbund som Norsk selskap for fotografi (NSFF) og Norges Skytterforbund(NSF), med helt spesielle og komplekse utfordringer. Abaris Consulting i Gudbrandsdalen har vært med som samarbeidspartner til siden oppstart, og lagde den første versjonen av det som nå er Rubic. De har også vært en viktig brikke i de spesialtilpassede versjonene til NSF og NSFF;

Det har vært en glede for oss, i samarbeid med Abaris, å kunne levere skreddersydde løsninger til begge disse forbundene. Rubic-plattformen har bevist sin styrke og fleksibilitet ved at vi har klart å implementere det kunden ville ha med bruk av standard Rubic medlemsadministrasjon som kjerne. Vi er stolte av å kunne bidra til at de nå har en moderne skybasert IT-løsning som medlemmene setter pris på, forklarer Anders Retterås, daglig leder i Rubic AS.

Norges Skytterforbund med sine 35.000 medlemmer valgte Rubic som nytt system

For foreldre, trenere og utøvere

I de aller fleste idrettslag og -klubber er det færre baner og ressurser enn det er lag. Det betyr at det ikke nødvendigvis er trening til fast tid og på fast sted hver eneste uke. 

Med Rubic LagetMitt får du all informasjonen du trenger på ett sted, integrert med medlemsregisteret. Det er enkelt å sjekke treningstid og -sted, og du får push-varsel på mobilen hvis det skjer endringer i siste liten. ​

Like enkelt er det å ha oversikt og betale medlemskontingent. Min Side gir medlemmet mulighet til å redigere sin egen informasjon og på sin egen familie. Her kan de også melde seg på arrangementer i organisasjonen regi både dugnad og påmeldinger. Og registrere et betalingskort som medlemmet blir automatisk trukket fra ved utsending av diverse kontingenter, utdyper Rune Solholm Bakken, gründeren bak Rubic.

Full oversikt for foreldre, trenere og utøvere

Covid19-løsning

I forbindelse med gjenåpning av aktivitet etter pandemiutbruddet har både Regjeringen, Norges Idrettsforbund og flere særforbund stilt krav til registrering av utøvere, støtteapparat, dommer og publikum i alle idrettslag. Da i særdeleshet i forbindelse med kamper.

Dette gjorde at Rubic hev seg rundt og utviklet en egen Covid-19-modul i samarbeid med sine kunder.

Jeg er imponert over hvor fort Rubic kastet seg rundt og fikk denne funksjonen opp og stå. Kravet kom på banen i juli, og allerede 4. august fikk vi prøve den. Dette har fungert veldig bra og spart oss for mye jobb. Vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra brukerne, og får inntrykk av at folk synes dette er en smart måte å registrere seg på,  Jens Fløtre, lagleder jenter 15 i Lillehammer KFK.

Covid 19: Digital registreringsløsning

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer