Fotball banefordeling

Banefordeling gjort enkelt

Glem excel-ark og ringerunder for hver minste endring. Med Rubics banefordeler kan du importere kamper fra NFF og endringene du gjør blir sendt som pushvarsel til alle involverte parter.

Vi var på leting etter en webbasert banefordeler for å slippe å rote med manuell oppdatering i excel, aldri vite hvilken versjon som var den siste og mest oppdaterte. Med 32 fotballag og 27 håndballag slet vi med å få synliggjort hva som var ledig, særlig ved raske endringer.

Nå får vi frigjort baner til ekstra treninger og har en dynamisk fordeling og langt bedre oversikt.
– Eirik André Hesthamar, daglig leder i Nore Neset IL

App og nettleser

Treninger og kamper skal planlegges, baner skal holdes av og foreldre, trenere og motstanderlag skal oppdateres om endringer. Som banefordeler kjenner du sannsynligvis godt til disse utfordringene. 

Covid-19: Digital registreringsløsning for idrettslag

Rubics LagetMitt, som både kan brukes som app og i nettleser, gir deg oversikt over alle lag med den innebygde banefordelen. Her kan du sette opp faste treninger, gjøre raske endringer, drive ressursallokering på tvers av baner og haller og planlegge. Alt på ett sted.

håndballkamp
Håndballkamp mål

Alt på ett sted – sparer tid

Nore Neset IL holder til på Os i Bjørnarfjorden kommune, og har 750 medlemmer i alderen 6 år og opp til senior. De har benyttet seg av Rubics medlemssystemer siden 2019.

I utgangspunktet så vi etter en enklere måte å få oversikt over bruk av banene våre, men så raskt at alt henger sammen, og gikk over til å bruke hele systemet. Da henger medlemssystem, banefordeling og kommunikasjon sammen, og vi har alt på ett sted. Et mye mer helstøpt system som sparer oss for mye tid og gir langt bedre oversikt.

Full oversikt for foreldre, trenere og utøvere med pushvarsel på mobilen

Integrert med Fiks og TurneringsAdmin

Banefordeleren er  integrert med Fiks fotball – fotballforbundets egen kamp applikasjon, og støtter import av kamplister eksportert fra TurneringsAdmin. Dermed får du full oversikt over treninger, kamper, cuper og turneringer på ett og samme sted. Det gjør det enklere å planlegge, samtidig som foreldrene kan holde seg oppdatert på alle barnas aktiviteter.   

Den fanger også opp alle endringer, så vi i administrasjonen kan håndtere endringen raskt, frigjøre baner og varsle trenere, spillere, foresatte og motstandere. De får både push-varsel og kan følge med på nettsider. Det gjør det hele mer dynamisk, fortsetter Hesthamar.

Dynamisk organisasjon med genuin interesse

Rubic utvikler sine systemer kontinuerlig, ofte basert på tilbakemedlinger fra brukerne.

Vi er veldig fornøyde, men har stadig nye ønsker, som vi melder inn til Rune, Anders eller support. Rubic er en dynamisk organisasjon som veldig lydhør for innspill. Bare for oss har de nok gjort ti endringer. Det kommer tydelig fram at de selv er en del av idretten, har stått i de samme utfordringene og viser en genuin interesse. De vet hva det handler om.

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer