covid-19 registrering

Covid-19: Digital registreringsløsning for idrettslag

Rubics egen app, LagetMitt, har nå fått en egen funksjon for enkelt å registrere personer på idrettsarenaer via en qr-kode. Dette for å imøtekomme krav om smittesporing og antall personer tillatt på arrangement i forbindelse med covid-19.

I forbindelse med gjenåpning av aktivitet etter pandemiutbruddet har både Regjeringen, Norges Idrettsforbund og flere særforbund stilt krav til registrering av utøvere, støtteapparat, dommer og publikum i alle idrettslag. Da i særdeleshet i forbindelse med kamper.

Dette gjorde at Rubic hev seg rundt og utviklet en egen Covid-19-modul i samarbeid med sine kunder. 

Til både hjemme- og bortekamper

Modulen ble i utgangspunktet utviklet for å understøtte registrering på hjemmekamper av en kampvert, men er også nå utvidet til å også støtte bortekamper eller andre aktiviteter registrert i LagetMitt.

Vi kan ikke ha flere enn 200 personer på anlegget samtidig. 80 lag som skal trene og ha kamper har krevet mye ommøblering. I tillegg til skilting og hyppig informasjon til trenere, lagledere, medlemmer og motstanderlag, forklarer Mona Habbestad, daglig leder i Flint fotball.

Rubic fosser frem – Nå med nytt tilskudd på 2 millioner fra Innovasjon Norge

Sparer mye jobb

Registreringen skal være tilgjengelig i inntil 10 dager for evt smittesporing. Den gjøres tilgjengelig via en qr-kode, som kan leses av den enkeltes mobil direkte fra en blant annet en annen mobil, fra plakater eller storskjermer. 

Da kommer du rett inn i et registreringsskjema der du kan skrive inn navn og kontaktinfo for eventuell smittesporing i etterkant.

Ikke alle som vet hva qr-kode er, så det krever litt ekstra vakter som kan rettlede. Men allerede etter få dager gikk det seg til. Dette sparer oss for mye jobb, som vi ellers måtte gjøre manuelt.

Vi har fått mye hjelp av Rubic i denne prosessen, de er enkle å komme i kontakt med, lydhøre for innspill og svarer raskt. Ikke minst at de har kastet seg rundt og laget denne løsningen. 

Jeg føler meg tatt på alvor og har fått hjelp ved behov. Dette har jeg også formidlet til andre lag som som har samme behov, fortsetter Habbestad.

Fem grunner til å velge Rubic medlemssystem

Smart måte å registrere på

Modulen en en del av appen LagetMitt. Den er bygd opp over tre nivåer slik at man skal kunne søke opp den aktuelle aktiviteten via navnet på arrangør-klubb eller aktivitetskode fra startsiden.

Den er utviklet i tett samarbeid og dialog med klubber som allerede benytter seg av Rubics systemer.

 Jens Fløtre er lagleder for jenter 15 i Lillehammer KFK, der de har hatt høy aktivitet siden påske. Da kravet om registrering fra 1.august kom, tok han raskt kontakt med Rubic, der de allerede har vært kunde i 4-5 år.

Jeg er imponert over hvor fort Rubic kastet seg rundt og fikk denne funksjonen opp og stå. Kravet kom på banen i juli, og allerede 4. august fikk vi prøve den.

Dette har fungert veldig bra og spart oss for mye jobb. Vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra brukerne, og får inntrykk av at folk synes dette er en smart måte å registrere seg på.

Samtidig er det jo et godt tiltak i forhold til at folk holder avstand, ved at de heller kan lese qr-koden fra en plakat enn å måtte ha nærkontakt.

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Årets største dugnad

Minst 25.000 frivilligtimer kreves når verdenseliten i alpint setter utfor bakkene i Kvitfjell. – Dette er ikke noen vanlig dugnad, sier Bente Fjellstad Bjørge i

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer