Daglig leders høyre hånd!

Hvis Rubics medlemsregister er ukjent terreng for deg, så tror du meg sikkert ikke når jeg ramser opp alt det kan gjøre for klubben. Det blir daglig leders uunnværlige assistent med full kontroll. Og full kontroll er et overordnet krav til et medlemsregister. Ikke sant?

Drømmen er at medlemsavgiftene skal tikke inn på konto automatisk, uten for mye manuelt arbeid. Men det kan umulig være realistisk, tenker du kanskje nå? Jovisst! Faktureringen går nesten helt av seg selv når du trykker på de rette tastene. Og du slipper å hente betalingsinfo fra banken og oppdatere excellistene manuelt for å ha kontroll. Et godt system for fakturering og kontroll på økonomien er en av Rubic Medlems styrker.

Klubben vinner

Med Rubic Medlem har daglig leder all informasjon om hvert enkelt medlem i idrettslaget lett tilgjengelig. Det tar ikke lang tid før daglig leder ser hvor effektivt systemet er og hvor mye penger klubben tjener med et godt medlemsregister. Medlemsavgiften skal ut, og uten et godt system er det en stor jobb. Når tiden er inne for fakturering, så er det kun en lett kontorøkt som skal til. På forhånd må daglig leder ta noen valg. Skal det være mulig å betale både med faktura og med kort, eller er det kun kort som gjelder? Det siste gjorde de i Storhamar fotball. Det viste seg å være lurt!

– Hos oss er det kun mulig å betale med kort, og det har luket ut mange feilmarginer i innbetalinger med feil KID eller kontonummer. Kortbetalinger gjør at klubben får oppgjøret direkte, og utbetalinger skjer automatisk, daglig, forteller daglig leder, Arild Johnsen.

 

Medlemmene vinner også!

Men også medlemmene i klubben er vinnere. Systemet gjør hverdagen smidig. Hvert klubbmedlem har sin egen side med alt av informasjon om medlemskapet, med betalingsstatus og historikk. Det lyser grønt når fakturaen er betalt, og rødt når betalingsfristen er forbi.

Anne Berit Nysted er mor til to aktive jenter i Øyer Tretten Idrettslag. Begge spiller håndball og fotball, og idrettslaget bruker Rubic. For henne er enkelheten helt avgjørende.

– I en travel hverdag er jeg tilhenger av alt som er lettvint. Hos oss skal det betales medlemskap til klubben og treningsavgift til både håndball og fotball. Jeg får fakturaene på mail. Men da gjør jeg det enkelt. Jeg går inn på appen LagetMitt på mobilen og trykker meg fram til tjenester for betaling. Jeg får raskt oversikt. Der ligger både betalte og ubetalte fakturaer. Jeg går til aktuell faktura, klikker på knappen for betaling, og da er det gjort! Jeg betaler med mastercard, og derfor går dette lekende lett.

Komplett kontroll

Enkelheten som Anne Berit Nysted trekker frem gjelder også for daglig leder og de som har tilgang til hele medlemsregisteret. Også her lyser det rødt og grønt på ubetalte og betalte fakturaer. Betalingsinfo fra banken er overflødig. Du ser det du trenger å se på skjermen foran deg. Og det fine er at systemet er bygd opp slik at det er flere som bidrar inn med korrekte opplysninger. Medlemmene selv bidrar med å oppdatere informasjon om seg selv på Min Side. Lagledere og trenere kan oppdatere på lagsnivå. Alt henger sammen.

Så et system med full kontroll er ikke bare en drøm. Det er en realitet. Det er Rubic Medlem.

 

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Årets største dugnad

Minst 25.000 frivilligtimer kreves når verdenseliten i alpint setter utfor bakkene i Kvitfjell. – Dette er ikke noen vanlig dugnad, sier Bente Fjellstad Bjørge i

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer