Det enkle er ofte det beste!

Rett info til rett person! Alltid kontroll på inntektene! Dette klinger godt, ikke sant? Med Rubic ved din side er dette sikret. Når du først er i gang, ser du hvor enestående enkelt det er å håndtere store mengder med informasjon.

Et uunnværlig styringsverktøy

Rubic er bygd opp med flere forskjellige moduler, som sømløst synkroniserer med hverandre. For daglig leder er Rubic Medlem et viktig styringsverktøyet som gir full oversikt over medlemmene, hvem som har betalt medlemskontingent og aktivitetsgebyr. Pluss at det er et eget system for å styre bemanningen på dugnader.

– Rubic Medlem letter jobben vår veldig, sier daglig leder i Lillehammer Fotballklubb, Erik Torbjørnsen og daglig leder i Lillehammer Kvinnefotballklubb, Åse Marita Høitomt. Nå kan vi glemme alle Excel-ark og behøver ikke være redde for at vi går glipp av inntekter. Vi har fått et medlemssystem hvor vi har god oversikt og full kontroll på kontingenter og dugnader.

Med appen på trening

Også innad i hvert lag er det kontroll. Klubbadministrator delegerer det av informasjon hver enkelt lagleder og trener trenger, og de holder sitt ansvarsområde oppdatert. La oss ta J8 i Svingen IL. Ragna Rekkverk ønsker å begynne å spille fotball på laget. Nesten alle i klassen spiller! Hun forteller det til mor. Sammen møter de opp på trening og snakker med treneren. Han tar fram mobilen og klikker fram aktivitetsappen LagetMitt. Der er alt av informasjon om J8. Spillere, hvem foreldrene er, kontaktinfo, treninger og kamper. Han registrerer Ragna, og hun blir automatisk meldt inn i klubben.

Samtidig med at J8s register blir oppdatert, så oppdateres også Rubic Medlem, hovedregisteret som daglig leder har øynene på. Det betyr at når den årlige medlemsavgiften skal sendes ut, er det korrekte lister det jobbes med.

NIF-godkjent

Rubic er godkjent av NIF og fullt integrert mot deres database. Da treneren til J8 registrerte Ragna, ble også NIFs sentrale database oppdatert. Med Rubic Medlem i bunn kan du bygge på med moduler som passer klubbens behov. Kommunikasjon innad i hvert lag, påmeldinger til kamper og arrangementer, fordeling av baner til trening og kamp, og for ikke å glemme systemet for fremvist politiattest. Med den “med på laget” går det ikke an å ikke ha dette i orden!

Fornøyd bruker

De to fotballklubbene på Lillehammer har nærmere 1000 aktive. En annen fornøyd bruker av Rubic er Storhamar fotball med omlag 700 aktive. Med så store medlemstall er et godt styringsverktøy helt avgjørende. Storhamar fotball bruker Rubic på mange plan. Etter at de tok i bruk Rubic har de tjent de 350.000 på å rydde opp i medlemslister og få oversikt. Det er kanskje det sterkeste beviset på suksessen med Rubic.

Les mer om hva Storhamar fotball bruker Rubic til.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Månedens nye kunder i November!

Vi ønsker følgende organisasjoner velkommen til Rubic:  Nord-Amerika Foreningens NORAM formål er å fremme gjensidig kunnskap og forståelse mellom Norge og Nord-Amerika. NORAM jobber for at

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer