Dette er rubic

Dette er Rubic

Rubic er svaret på en stor utfordring for utallige foreldre, frivillige, ledere og organisatorer rundt omkring i Norge. Systemet er designet og utviklet av fotballforeldre som så et behov, satt seg ned og klekket ut en løsning.

I dag hjelper Rubic over 100 norske idrettslag og foreninger med å administrere sine medlemmer, ressurser, treningstider, arrangementer og økonomi. Og ikke minst, Rubic hjelper tusenvis av foreldre med å holde oversikt over familiens treninger, kamper og dugnadsvakter.

Rubic er en partner

Rubic leverer et system som organiserer din forening eller din idrettsklubb sine medlemmer, fakturaer, trenings-/øvingstider og ressurser som baner, haller, løyper, ruter og øvingslokaler. Men Rubic er også din partner. Etter flere år med Rubic har vi fått erfaring fra mange ulike idrettsklubber og foreninger. Det har gitt oss forståelse for hva som skal til for å drive effektivt, lønnsomt og på en måte som ikke stjeler unødvendig mye tid. Denne erfaringen ønsker vi å dele med deg. Det gjør vi gjennom rådgivning og veiledning.

Les mer om hvordan Rune har hjulpet over 100 idrettslag og foreninger her.

Rådgivning med Rune fra Rubic

Hvordan drive en idrettsklubb eller en forening mest mulig effektivt? Hvordan redusere tidkrevende administrasjonsarbeid? Hvordan styre økonomien? Og hvordan kommunisere effektivt med alle aktører? Dette er problemstillinger mange ansatte og frivillige i idretten og i ulike foreninger står overfor hver eneste dag. Rune fra Rubic har erfaring med administrasjon og vet mye om hvordan klubber og foreninger kan bli mer effektive. Nå kan du avtale en rådgivningstime med Rune hvor han deler av sin erfaring, lytter til deres utfordringer og hjelper dere med å komme opp med en god løsning.

Få en live demo

Vi er best når vi samarbeider

Norsk breddeidrett og mange andre miljøer er helt avhengig av dugnadsånd, frivillighet og samarbeid. Vi vet at vi er best når vi samarbeider og når vi drar lasset sammen. Hvorfor skal en mann sitte på sin egen tue og finne opp hjulet på nytt, når han på nabotua fant opp hjulet for flere år siden? Rubic vil ha færre små tuer som ikke snakker med hverandre. Derfor har vi utviklet et system som fungerer bedre for hver nye bruker. Vi har en grunnleggende tro på at det er best å dra lasset sammen, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Bruk tiden på det du er her for

Enten du er daglig leder, lagleder, produsent, trener, instruktør, økonomi- og medlemsansvarlig, forelder eller utøver, regner vi med at du har lyst til å bruke minst mulig tid på organisering og administrativt arbeid. Folk flest vil bruke tiden sin på det de brenner for og er engasjert i, ikke på tidkrevende administrasjon i foreldede systemer. Med Rubic er det mulig. Vi tilbyr en skalerbar løsning hvor du får tilgang på de funksjonene du trenger enten det er medlemsregister, fakturering eller banefordeling og treningstider. Jo flere som bruker løsningen, jo enklere blir det for alle og jo flere kan bruke tiden sin på det de engasjerer seg for.

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Fyll inn din informasjon og vi tar kontakt med deg for å løse ditt problem!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Friskis&Svettis Norge

Vi i Rubic er stolte og veldig fornøyde med at Friskis&Svettis har valgt Rubic sine løsninger for fremtiden. Større fokus på medlem og forenkling av driften

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer