En mer effektiv, åpen og lønnsom forening med digitale løsninger!

Unngå mer tid enn nødvendig på kontoret, kommuniser bedre med medlemmene, få inn kontingent enklere og få et langt mer oversiktlig system ved å gå fra excel og gamle vaner, til et moderne medlemssystem.

Den måten det alltid er gjort på er kanskje trygt, men sjeldent veldig effektivt eller oppdatert. Et system som er rigget for alle krav og behov av i dag kan spare deg for mye frustrasjon, enten du administrerer en forening, et lag, en organisasjon eller et arrangement med mange frivillige involvert.

Alltid oppdatert

Det trenger ikke å være komplisert å organisere en forening, arrangement eller idrettslag. Med riktig verktøy kan veldig mye automatiseres, så både medlemmer og ansvarlige kan bruke mer tid på det som er viktig.

  • Jeg vil spesielt fremheve banefordelingen, fakturasystemet og ikke minst, appen. Nå har vi alt i lomma, oppdatert til enhver tid. Vi har 200 trenere, og når en av dem legger inn noe får alle medlemmene i gruppa, på laget og de foresatte det samtidig og med en gang. Kjapt og enkelt. Det samme med fakturasystemet – et par tastetrykk, så har du betalt, kunne en fornøyd Ketil Gjerde, daglig leder i Vind IL melde.

Rubic Connect-appen gir hvert medlem tilgang til alt han trenger å vite og gjøre. Her kan de melde seg på arrangementer eller booke hall, ha oversikt over kontingent, arrangement, kamper eller andre innbetalinger, og betale på sekunder med Vipps! Samtidig gjør dette det veldig enkelt for administratorer å ha full oversikt, oppdatere alle i sanntid, og få raskt inn pengene.

Bedre økonomi

Ved å oppgradere et utdatert medlemssystem, kan du få inn en langt større andel av medlemskontingenten. Det er nærmest garantert at du vil tjene inn pengene du bruker på overgangen til et nytt system allerede ved første fakturautsendelse. Hvordan? Rett og slett fordi langt flere faktisk vil huske å betale innen fristen fordi de kan betale med Vipps på et blunk.

Da De Sandvigske Samlingers venner byttet til Rubics system satt det virkelig fart i spesialvisningene de arrangerer. Lederen for venneforeningen, Svend Strand, forteller;

  • Informasjonen når ut til så å si alle våre 2.700 medlemmer og gir veldig høy respons. Det er langt flere som møter opp nå enn det var tidligere. Etter at vi tok i bruk Rubic`s system har vi hatt en voldsom pågang. Nå er det sånn at vi må si ifra om at det bare er de første som melder seg på som får komme.

Min side

Som medlem i en idrettsklubb, lag  eller forening er det frustrerende å ikke motta viktig informasjon fordi e-postadressen din eller andre opplysninger er feil. På min side har du til enhver tid kontroll på alle egne opplysninger, samtidig som du har full oversikt over betalinger, frister og påmeldinger. Her kan du melde deg på for eksempel dugnad, konkurranse eller arrangement og siden ha oversikt over hva som skjer når. Og få pushvarsel på mobilen om noe endres eller noe nytt skjer som kan være interessant.

Her finner du også medlemskortet, som brukes mye i forskjellige sammenheng av blant annet venneforeninger, supporterklubber og hytteforeninger. Min side har du tilgang til både fra pc og på app, som gjør at du alltid har tilgang og er oppdatert. Du har rett og slett hele medlemskapet i lomma!

Min side i Rubic Connect.

Påmelding

Rubis påmeldingsfunksjon er veldig enkel å ta i bruk, og veldig populær. Her finnes mange smarte løsninger, blant annet med betaling, valg av forskjellige produkter, vise aldersgrense og også stille spørsmål. Nylig skreddersydde Rubic også en egen løsning for Friskis & Svettis, der medlemmene kan se en oversikt over treninger og melde seg på de forskjellige timene. Enkelt for medlemmene og enkelt å administrere;

Dersom du som administrator skal organisere et arrangement, en samling eller et møte, kan du enkelt opprette et påmeldingsskjema i modulen. Påmeldingsskjemaet kan skreddersys med ulike spørsmål til deltakeren, og du kan styre detaljer som pris og tracks.

Skjemaet blir deretter liggende på en egen landingsside, hvor du også kan ta betalt ved påmelding, ekstra enkelt med Vipps, som du ønsker det. Dette sikrer en mer effektiv drift. Du velger selv om dette skal være tilgjengelig for alle medlemmer eller et utvalg. 

Du kan selv skreddersy påmeldingsskjemaer for alt fra påmelding til stor arrangementer til mindre samlinger og innmelding i foreningen. OG det beste av alt; dette er også tilgjengelig i appen Rubic Connect.

Aktivitetskalender i Rubic.

Engasjerte medlemmer

Med et hendig og selvforklarende system med egen kommunikasjonsplattform i app gir dette en åpenhet mellom klubb, forening eller arrangør og medlemmene. All data oppdateres for alle i sanntid, slik at endringer fanges opp øyeblikkelig. Like enkelt er det å vite om hvordan en melder seg på, når et arrangement er, spørre spørsmål og delta i diskusjoner på “veggen” inne i Rubic Connect-appen. Det skaper samhold og engasjement, der medlemmene deltar på lik linje med administrasjon og føler at også de blir hørt. Terskelen er lav for å forstå hvordan appen fungerer, noe som også raskt kan få med de som ikke føler seg så oppegående på digitale hjelpemidler.

Systemet og appen er bygget opp rundt Rubics medlemssystem, der alle opplysninger om medlemmene ligger inne. Det gjør at det aller meste går helt automatisk, fra betalinger til smittesporing, booking og av- og påmelding. Som igjen forenkler jobben til de som administrerer – og gir rom for mer aktivitet!
Har din organisasjon egne behov, kan dette også løses. Rubic har skreddersydd system for en rekke organisasjoner, som tidligere nevnte Friskis & Svettis, Norges Skytterforbund og Norsk Selskap for Fotografi,

Trenger din forening et nytt medlemssystem? Book et møte med en av våre produkt eksperter i dag. 

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Månedens nye kunder i November!

Vi ønsker følgende organisasjoner velkommen til Rubic:  Nord-Amerika Foreningens NORAM formål er å fremme gjensidig kunnskap og forståelse mellom Norge og Nord-Amerika. NORAM jobber for at

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer