Frivillighet

Frivillighet

Arrangørens drømmeverktøy er her! Med Rubic Frivillighet får du en komplett løsning som dekker rekruttering, oversikt og kommunikasjon for både små og store arrangementer. Her kan frivillige melde seg på, eller hentes fra medlemssystemet.

Ikke la organisasjonsadministrasjon bli en byrde. Med Rubic Frivillighet får du et kraftig verktøy som gir deg full kontroll over rekruttering, oversikt og kommunikasjon. Spar tid, reduser stress og få en smidig og vellykket arrangement. Ta steget inn i fremtiden med Rubic Frivillighet – arrangørens drømmeverktøy!

Med Rubic Frivillighet får du:

  • Egen app – Rubic Connect 
  • Effektiv rekruttering
  • Egendefinert påmeldingsskjema
  • Organisering av funksjonærer
  • Egen portal for mellomledere
  • Rapporter
  • Kommunikasjon
  • Akkreditering
  • Oppmøteregistrering

 

Arrangørens drømmeverktøy – rekruttering, oversikt og kommunikasjon!

Store og små arrangementer er helt avhengig av frivillige. Det er lite som kan måle seg med den norske dugnadsånden. Ildsjeler og ivrige frivillige stiller mer enn gjerne opp når det arrangeres festivaler, idrettsarrangementer, loppemarkeder, samlinger og stevner.
Da er det viktig å ha et godt system med oversikt over de som har vært med tidligere, samt verktøyene og muligheten til å kunne rekruttere nye. Men kanskje viktigst av alt; et system som gjør det enkelt å kommunisere seg imellom.

Planlegging og gjennomføring gjort på 1,2,3

Rubic Frivillighet hjelper deg bort fra regneark og gule lapper og over i en strukturert, enkel og effektiv hverdag. Her kan frivillige melde seg på, eller hentes fra medlemssystemet.

Med Rubic Frivillighet oppretter du en egen landingsside med alt av innhold for arrangementet. Linken til denne kan sendes på mail til fjorårets frivillige eller andre kontaktlister, eller, kanskje det beste, du bruker medlemsregisteret til Rubic.

Modulen er integrert mot Rubic Medlem. Når landingssiden er etablert og distribuert, da starter ting å skje! Blant annet melder alle positive ildsjeler i fra på landingssiden om når de kan stille. Du som arrangør ser at ting tar form og det er veldig enkelt å kommunisere med de frivillige. SMS- og mailverktøyet er et veldig effektivt hjelpemiddel før, under og etter arrangementene.

Rubic Connect – Appen for de frivillige, med akkreditering og kommunikasjonsplattform i samme system!

Rubic gjør frivillighetsjobben enkelt. I samarbeid med World Cup har vi utviklet en egen app for de frivillige. Rubic Connect-appen skal gjøre det enklere å kommunisere med og organisere funksjonærer og frivillige på arrangement. Inkludert i løsningen er en egen akkrediteringsfunksjon med navn og bilde.

Ta kontakt

Vi leverer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende