Rubic for større organisasjoner!

Kjenner du deg igjen? Dere har et komplisert medlemssystem og et system for kommunikasjon som er utviklet over mange år. Hvor det har blitt gjort mange  spesialtilpasninger og løsninger som er gamle, tungrodde og lite innovativt. Løsningen er ikke optimal men, har gått seg til og ivaretar mange behov.

Mange foreninger har store og komplekse organisasjoner med mange aktiviteter og en lang rekke behov. Om dere vurderer et nytt medlemssystem er det mange ting å ta i betraktning. Er systemet dere bruker gammelt og tungrodd, er det imidlertid grunn til å tro at det ikke er moderne og tilpasset dagens virkelighet hvor det meste foregår på mobil – gjerne med brukervennlige apper med god funksjonalitet.

Det er mye å hente ut av ny moderne systemer som er utviklet og har en egen mobilløsning , slik som Rubic sine løsninger.

Drømmer du om en enklere hverdag med skreddersydde løsninger?

Norske foreninger er like forskjellige som de er mange. De fleste foreninger klarer seg godt med Rubics standardløsninger, men det gjelder ikke alle. Rubic har en sulten utviklingsavdeling som setter kunden først og som er en støttende partner til organisasjonen. For mange av våre kunder er nettopp den tette dialogen et viktig element. Sammen finner vi gode løsninger og skreddersyr der det er mulig. 

Et godt og moderne medlemssystem kan lette hverdagen for alle, fra daglig leder og styremedlemmer til arrangører av kurs, dugnader, konferanser og konkurranser til det enkelte medlem. For at medlemssystemet skal være brukervennlig for hele foreningen eller forbundet kan et skreddersydd system være det beste. Rubic har lang erfaring med dette og bistår gjerne med kartlegging av behov.

Rubic er bygget slik at det er enkelt å gjøre spesialtilpasninger og vår lange erfaring med skreddersøm av løsninger for alle typer foreninger er en stor fordel. Det gjør også at vi kan tilby gode priser på spesialtilpasninger av medlemssystemet. Systemet er norskutviklet og derfor tilpasset virkeligheten og behovene til norske foreninger.

Foreninger med mange medlemmer, fylkeslag, lokallag, ulike grupper og en rekke forskjellige aktiviteter kan ha mange behov som trenger å ivaretas.

Mange medlemssystemer på markedet i dag er rigide og tilpasninger er krevende og kostbart. Derfor ender også mange store foreninger også opp med å velge standardløsninger som er dårlig tilpasset foreningens behov. Det er ikke sikkert at det er et godt valg. En skreddersydd løsning krever at det investeres litt mer både tid og ressurser i forkant av implementeringen men innsatsen vil raskt betale seg så når systemet blir tatt i bruk. Et medlemssystem som ikke passer til behovene i virksomheten blir gjerne tungvint og kan skape mye frustrasjon.

Vi mener at det er mye bedre å tilpasse systemet til behovene.

Vi hjelper dere også med å analysere behovene slik at vi kan lage et medlemssystem som kanskje også dekker behov dere ikke har tenkt på. Velger dere Rubic får dere en samarbeidspartner med lang erfaring som bidrar med kunnskap gjennom hele prosessen.

Rubic er utviklet for å være et medlemssystem for mange. Vi har over 1000 kunder og mer enn 350.000 brukere av systemet. Volumet gjør at vi kan holde lave priser på standardmodulene. De ulike modulene er sømløst integrerte med hverandre og standardløsningene inneholder de fleste funksjoner foreninger har behov for. Ofte er det derfor ikke de helt store tilpasningene som må gjøres for å lage en løsning som passer perfekt for foreningen.

Rubic ble lansert i 2014 og de opprinnelige gründerne og utviklerne jobber fortsatt i selskapet. Det har gitt oss unik erfaring når det gjelder å forstå ulike foreningers behov, og våre utviklere kjenner systemet ut og inn. Det er sjeldent behov for å finne opp kruttet på nytt. På den måten holder vi prisene lave også for dere som har behov spesialtilpasninger.

Lyst til å prøve Rubic sitt medlemssystem GRATIS i 30 dager?

Noen eksempler på foreninger med skreddersydde løsninger fra Rubic

Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) er en paraplyorganisasjon vi har hatt som kunde i noen år. De hadde behov for en god del spesielle funksjoner. NSFF er paraplyorganisasjon for 110 fotoklubber for amatørfotografer i hele landet. De hadde et utdatert medlemssystem som ikke lenger lot seg oppdatere og komplekse behov. NFFS arrangerer blant annet mange fotokonkurranser inkludert NM, det er konkurranser som skal være synlig for alle og konkurranser som bare skal kunne sees av medlemmene i en bestemt klubb. Noen konkurranser gir poenger og hederstegn, mens andre ikke gjør det.

Rubic lot seg tilpasse til en hyggelig pris og NSSF er en fornøyd kunde.

Norges Skytterforbund er et stort særforbund tilknyttet Norges Idrettsforbund, med 520 skytterklubber og 35.000 medlemmer. Forbundet arrangerer over 2000 konkurranser i året. Å holde orden på påmeldinger, ranking og historie er en utfordrende oppgave som Rubic med spesialtilpasninger håndterer fint.

Kanskje dekker standardløsningene behovet?

Vi leverer:

CRM for medlem –  Få oversikt over medlemmene.

Mobilapp – Rubic Connect – Alt på ett sted rett i lomma!

Betalingsløsning – Betaling gjøres trygt og enkelt!

Frivillighetssystem – Planlegging og gjennomføring gjort på 1,2,3!

Kommunikasjon –  Nå ut til dine medlemmer

Ressurskalender – Drømmeverktøyet!

Donasjon – Gi en gave!

Kurs og påmelding – Gjør det enkelt for deg og dine medlemmer!

Ta en prat med oss om dette, vi finner raskt ut om dere kan klare dere med våre standardløsninger eller om det kan være lurt med tillegg og spesialtilpasninger.

Ønsker du et uforpliktende møte med oss?

Hva trenger dere egentlig?

Bare det å planlegge å bytte medlemssystem kan være nyttig for komplekse foreninger og organisasjoner. Det gir dere en mulighet til å gå igjennom hva dere driver med i dag og hvordan dere gjør det. Det kan være ting som er unødvendige eller unødvendig kompliserte som dere bør slutte med og ting dere absolutt trenger å begynne med.

Bytte av medlemssystem vil også gi en unik mulighet til å rydde opp, ved at dere går igjennom alle dataene som er samlet og får en bedre oversikt over hvor mange medlemmer dere har, hvordan medlemmene egentlig betaler kontingenten og så videre.

Hele prosessen kan skape interesse og fokus på hva som er viktig og hvilke muligheter dere har til å utvikle foreningen med et mer moderne og mer effektivt system.

Tenker dere at dette er krevende? Rubic har erfaringen og kan bidra i hele prosessen og vår erfaring er at de fleste av våre kunder synes prosessen er inspirerende og morsom. Det koster ingenting å ta kontakt med oss og få vår vurdering av hva som skal til.

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Årets største dugnad

Minst 25.000 frivilligtimer kreves når verdenseliten i alpint setter utfor bakkene i Kvitfjell. – Dette er ikke noen vanlig dugnad, sier Bente Fjellstad Bjørge i

Les mer »

Kvam IL

Kvam IL i Gudbrandsdalen har fått medlemssystemet de alltid har ønsket seg, og har full kontroll på kontingenter og dugnader. Når bortimot hele bygda står

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer