Rune har effektivisert mer enn 100 lag og foreninger

Rune Solholm Bakken fra Lillehammer er ishockeydommer i eliteserien. Den erfaringen har definitivt kommet godt med som gründer av IT-selskapet Rubic som leverer systemer for idrettslag og foreninger

Rune har alltid vært aktiv innen idretten, og hadde med seg det som motivasjon da han tok en Bachelor i «Markedsføring og ledelse» og en Mastergrad i «Innovasjon og næringsutvikling» fra Høyskolen i Lillehammer. I dag brenner han for å hjelpe idrettslag og foreninger med å bli mer effektive.

Har effektivisert mer enn 100 lag og foreninger

–  Jeg leste hyppig om idrettslag som slet med økonomistyringen. Ofte var det så grunnleggende som at de manglet kontroll på inntekter og utgifter. Forretningsideen var å tilby en total IT-løsning med alle tjenester idrettslag og foreninger trenger for å administrere drift, medlemsregister og fakturering. Kort sagt forenkle hverdagen for frivillige og ansatte slik at de kan fokusere på det som er aller viktigst, nemlig selve idretten eller foreningsarbeidet, sier Rune.

–  Jeg så et gap i markedet. Det er mange «gamle» leverandører og veldig lite brukervennlige systemer som florerer, sier Rune.

Det er et kjent fenomen at mange som drifter lag og foreninger bruker utrolig mye tid på administrasjonsarbeid, og det er ofte manuelle oversikter som skaper mye frustrasjon.

–  Vårt mål er å forenkle hverdagen til de som sitter med dette. Tidsbesparelse og bedre kontroll er to viktige stikkord, sier Rune.

I dag har Rune vært med på å effektivisere mer enn 100 lag og foreninger.

Nå kan du få en gratis rådgivningstime med Rune! 

Avtal møtetid

Én løsning for alt, inkludert NIF-godkjent medlemsregister

Det finnes mange gode grunner til at Norges Idrettsforbund krever at alle idrettslag skal bruke et godkjent medlemsregister. For Rune Solholm Bakken var det mindre forståelig at registrene som faktisk var godkjente var utdaterte og dårlige. I dag har Rubics nyutviklede medlemssystem fått følge av egen app og hjemmeside for idrettslag, et nytt påmeldingssystem for arrangementer og frivilligeregister.

– Det Rubic er først ute med er sammensetningen av alle disse tjenestene i én og samme programvareløsning. For frivillige og ansatte ute i idrettslagene er det et kvantesprang å kunne forholde seg til kun én leverandør.

Allerede har mange idrettslag kjøpt lisens på Rubic. Blant dem store organisasjoner som Lillehammer Cycleklubb, Lillehammer Ishockey Klubb, Storhamar Yngres og Storhamar Fotball.

– Vi har en sulten utviklingsavdeling som setter kunden først og som er en støttende partner til organisasjonen. For mange av våre kunder er nettopp den tette dialogen et viktig element. Sammen finner vi gode løsninger og skreddersyr der det er mulig, sier Rune.

 

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Mer tid til motorsykkel

Med over 1500 medlemmer nasjonalt og ti lokalklubber, ble det tidkrevende for BMW MC Norge å håndtere medlemsregister og kontingenter. I dag har de tatt

Les mer »

Årets største dugnad

Minst 25.000 frivilligtimer kreves når verdenseliten i alpint setter utfor bakkene i Kvitfjell. – Dette er ikke noen vanlig dugnad, sier Bente Fjellstad Bjørge i

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer