Slik kan idrettslaget ditt skinne på Facebook

Facebooksiden er idrettslagets ansikt utad. La Facebook-siden inspirere nye og eksisterende medlemmer, og vis frem laget deres på best mulig måte. Under følger noen tips til hvordan idrettslaget ditt kan skinne på Facebook.

Hva og hvordan ønsker vi å kommunisere?

Sammen med hjemmesiden er lagets Facebookside kanskje det viktigste utstillingsvinduet. Hvilket bilde ønsker dere at medlemmene og omgivelsene skal ha av laget? Hva slags type innhold skal dere poste – bilder fra arrangement, film, nyhetssaker? Varier mellom bilder, film og tekst. Pass på at det utelukkende er positivt innhold, og sørg for at innholdet er klart og tydelig for den som skal se det. Ta utgangspunkt i deg selv. Hva syns du er bra innhold når andre publiserer?

Hvor ofte skal vi publisere innhold?

Publiser innhold jevnlig for å holde følgerne oppdaterte og interesserte, men velg kun ut de beste og viktigste nyhetssakene. Publiser heller litt færre med gode saker. Husk at ikke alle ser alt, men jo bedre innholdet er jo flere når det frem til. Arrangementer og livesendinger blir ofte veldig godt synlige.

Dette må du passe på

En Facebook-side er et supert verktøy, men det finnes også noen feller å gå i. Husk at det krever oppfølging for at det skal fungere. Noen må ha redaksjonelt ansvar for å publisere innhold, noe som også innebærer å følge med på kommentarfelt osv. slik at det ikke blir irrelevant innhold fra andre. Ikke skap debatt på idrettslagets side. Husk også at bilder av barn i aktivitet krever foreldres tillatelse.

Facebook-siden som kommunikasjonsverktøy mot medlemmer

Som nevnt over er det ikke en selvfølge at alle ser alle innlegg som postes på Facebook-siden automatisk. Veldig mange følger flere Facebook-sider, og det er lett å miste informasjon på veien. Vil du være 100% sikker på at alle mottar det som skrives, er det mest effektive derfor å ta internkommunikasjonen i et verktøy som er koblet mot medlemssystemet. Rubic LagetMitt er et verktøy for kommunikasjon lagledere, spillere og foreldre. Med Rubic LagetMitt har laget ett sentralt sted som alltid er oppdatert med korrekt, relevant og detaljert informasjon. Systemet sender også ut automatiske varslinger som sørger for at alle til enhver tid holdes oppdatert.

Klikk her for å lese mer om RUBIC LagetMitt

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Peer Gynt

Fra å være et system rettet mot idrettslag har Rubic utviklet seg til å bli et system som også fungerer godt for andre lag og

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer