Månedens nye kunder i desember og januar!

Vi ønsker følgende organisasjoner velkommen til Rubic: 

Landsforeningen for pårørende innen 
psykisk helse 

LPP er en landsomfattende ideell interesse- og brukerorganisasjon for pårørende innen psykisk helse. Organisasjonen har 28 lokallag over hele lande.

Oslo Kolonihager 

Oslo krets av NKHF er en interesseorganisasjon for kolonihager og parsellhager i Oslo. Oslokretsen skal ivareta de enkelte kolonihagerforeningens interesser og samarbeide med Norsk Kolonihageforbund om opprettelse av ny kolonihageanlegg i Oslo.

Sunnmørsk Klatreklubb

Sunnmørsk Klatreklubb er en klatreklubb for alle som ønsker å klatre på Sunnmøre. Klatreklubben er en av Norges største klatreklubb, som har to moderne klatrehaller og kanskje landets flotteste naturlige lekegrind midt i Sunnmørsalpene!

Det islamske fellesskap Bosnia og Herzegovina i Norge 

Det islamske felleskap Bosnia og Herzegovina er en nasjonal trossamfunn som ble oprettet i 1994. Menigheten tilhører sunni-retningen og fremholder både religiøse og kulturelle aspekter fra Bosnia og Herzegovina.

 

Folkeaksjonen NEI til mer bompenger 

Folkeaksjonen nei til mer bompenger er et parti som jobber for å avskaffe bompenger som finansieringsmetode.  

H Yoga 

H Yoga ligger midt i Hamar sentrum og tilbyr et bredt spekter av yoga til unge, voksne, seniorer, bedrifter og idrettslag. «Yoga for alle!»
H Yoga er en nyoppstartet bedrift vi ønsker dere lykke til i fremtiden! 

Fullriggeren Sørlandets Venner  

Fullriggeren Sørlandets Venner, interesseorganisasjon for skuta Fullriggeren Sørlandet. Skuta er en enestående kulturarv fra maritim Norge under Seil Tidligere var hun et skoleskip for sjømannsopplæring av skoleskipsgutter. Nå er hun tilgjengelig for videregående utdannelse og opplevelsesseilas. 

 

Sjusjøen Vel    

Sjusjøen Vel, interesseorganisasjon for hytteeiere på Sjusjøen. Formålet med Sjusjøen Vel er å ivareta medlemmens interesser. 

Dagaliafjellets Vel 

Dagaliafjellets Vel, interesseorganisasjon for hytteeiere, grunneiere og servicebedrifter på Dagaliafjellet.
«Vårt mål: å utvikle og ivareta felles ressurser på Dagalifjellet.» 

 

 

Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge 

BFSN er en frittstående landsomfattende organisasjon som er eid og finansiert av medlemsbedrifter. Foreningen består av ledende næringsdrivende som arbeider inne utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge.

Keum Gang Takewondo – St.Hanshaugen

Keum Gang Takewondo klubb holder til sentralt i Oslo sentrum. De tilbyr trening for alle fra 7 år og oppover som ønsker å ha en actionfylt hobby. 

Vestfold Studentsamfunn 

Vestfold Studentsamfunn er en frivillig organisasjon på Universitetet i Sørøst Norge som arrangerer kulturelle og sosiale aktiviteter for studentenen på Campus Vestfold Bakkenteigen.

Sel IL  

Sel IL ble stiftet 1923 og er et mindre idrettslag i Gudbrandsdalen med store ambisjoner i fremtiden. 

Vi gleder oss til det fremtidige samarbeidet!

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Årets største dugnad

Minst 25.000 frivilligtimer kreves når verdenseliten i alpint setter utfor bakkene i Kvitfjell. – Dette er ikke noen vanlig dugnad, sier Bente Fjellstad Bjørge i

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer