Rubics medlemssystem på iPad

Rubic med Godkjent NIF-integrasjon

Rubic er godkjent som integrasjonspartner på den nye integrasjon mot idretts medlemsdatabase hos NIF. Dette betyr at man kan velge Rubic som en trygg partner på IT. 

Automatisk og digitalt medlemssystem

Med Rubic får du et digital system som gjør det enkelt å registrere og administrere alle medlemmene i din forening. Systemet er utviklet i Norge som et svar på utfordringer norske foreninger ofte møter på i hverdagen. Med supportavdeling i Lillehammer og i Kvam i Gudbrandsdalen er det heller ikke lang vei til hjelp om du skulle stå fast. Systemet gjør det mulig for deg å ha tilgang på all nødvendig informasjon om dine medlemmer, slik at du enkelt kan kontakte dem med viktig informasjon.

Hvordan velge riktig medlemssystem? Les våre åtte beste tips til hva du bør tenke på før du velger.

Hvorfor er det viktig med oppdaterte medlemslister?

Medlemslistene er klubben og foreningens viktigste verktøy. Disse danner grunnlaget for all kommunikasjon og alle fakturautsendelser samt lisens og økonomisk støtte. Uavhengig av om du er ansvarlig for medlemmene i en idrettsklubb eller en forening, vil oppdaterte medlemslister gjøre hverdagen enklere for alle.

Kort fortalt bidrar oppdaterte medlemslister til:

  • effektiv kommunikasjon
  • redusert arbeidsmengde
  • fornøyde medlemmer

Gjør det enkelt å være med i idrettsklubb

Også i idrettslag og -klubber er det behov for et oversiktlig og enkelt medlemssystem. Det får du med Rubic. Vårt digitale system sørger for at endringer overføres til alle lister og gjør det enkelt å ajourføre medlemmenes kontaktinformasjon. Det vil gjøre hverdagen enklere for alle involverte i idrettsklubben.

Storhamar fotball fikk inn 350.000 kroner i utestående medlemskontingenter når de tok i bruk Rubic sitt digitale medlemssystem. Les mer om hvordan de klarte det her.

Prøv gratis i 30 dager

Fyll ut skjemaet nedenfor og prøv Rubic gratis i 30 dager! Har du spørsmål om systemet kan du sende en e-post til hei@rubic.no eller kontakt oss via kontaktskjemaet nedenfor.

Siste fra blogg

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser

Del denne artikkelen

Månedens nye kunder i November!

Vi ønsker følgende organisasjoner velkommen til Rubic:  Nord-Amerika Foreningens NORAM formål er å fremme gjensidig kunnskap og forståelse mellom Norge og Nord-Amerika. NORAM jobber for at

Les mer »

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer