Drift smartere, mer tid

Vi hjelper din forening med å drive profesjonelt og yte bedre service til deres medlemmer.

Vi forenkler hverdagen

Rubic – Smarte løsninger for lag, foreninger og arrangører i Norge. standard softwareløsninger med mulighet for tilpassning for å øke suksessen til din organisasjon. Kontakt oss for et uforpliktende møte og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg.

1000 +

Rubic har i dag kunder innenfor flere segmenter fordelt over hele Norge. 

Hvem passer Rubic for?

Vi i Rubic brenner for å utvikle smarte løsninger for Lag, Foreninger og Arrangører i Norge.  Derfor er vårt mål at vi skal lage gode softwareløsninger for mange med hovedfokus på å finne de beste løsningene for din organisasjon.

Medlemsystem med godkjent integrasjon mot Norges Idrettsforbund med tilhørende app.

Populære funksjoner

Enkel kontroll og oversikt over dine person-/og bedriftsmedlemmer. Rubic sitt medlemssystem passer de fleste foreninger i Norge.

Populære funksjoner

Rekruttering, kommunikasjon og organisering av de frivillige alt i et system. Systemet brukes av flere kjente arrangører i Norge. 

Populære funksjoner

Ønsker du å vite våre priser?

Andre funksjoner

Prøv Gratis

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene.

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å:

  • Drive profesjonelt
  • Yte god service til medlemmene
  • Frigjøre mest mulig tid hos administrasjon
  • Sørge for god kommunikasjon mellom grupper og medlemmer

Jeg ønsker å bli mer effektiv

Book et møte med en av våre produktspesialister som vil hjelpe dere med å bli mer effektiv. Dette møte er helt uforpliktende

Ønsker du å vite vår priser?

Rubic sin prismodell er utformet for å gi deg fleksibilitet og skreddersydde løsninger for din organisasjon. Våre priser er basert på antall moduler du ønsker å benytte deg av, samt antall medlemmer i organisasjonen din. Dette gjør at dere kun betaler for det dere trenger, og kan tilpasse abonnementet etter dine spesifikke behov.

For å få et uforpliktende tilbud fra oss, er det enkelt. Du trenger bare å fylle ut skjemaet. Når vi mottar skjemaet, vil en dedikert rådgiver ta kontakt med deg innen 1 til 2 arbeidsdager. Rådgiveren vil ta kontakt med deg for å forstå dine behov og ønsker, og deretter lage uforpliktende tilbud spesifikt for din organisasjon.

Ikke nøl med å sende inn skjemaet i dag for å få ballen i gang og motta ditt uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å samarbeide med deg og finne den beste prismodellen som passer for din organisasjon.